Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 09:10   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türkiye'de olsa olay olurdu

Türkiye'de olsa olay olurdu

Ada ekiplerinden Manchester City ile Blackburn Rovers arasında şu sıralar bir diyalog var ki herkes şaşırıyor!
Blackburn Rovers'ın başarılı teknik direktörü Mark Hughes önceki gün Manchester City ekibiyle görüşmelere başladı. Bu görüşmeler için önce Manchester City ekibi Blackburn Rovers'a başvurdu, ardından Rovers halen daha aktif görevde olan hocaları Mark Hughes'un Manchester City ile görüşebileceğini açıkladı.
Bir dönem Galler Milli Takımı'nı da çalıştıran Hughes dört yıllık Blackburn Rovers kariyerini bitirerek Manchester City'nin başına mı geçecek yoksa yine adının geçtiği Chelsea'yle de mi görüşecek bu merak konusu. Özellikle İngiliz futbolseverlerin dışında Premier League'i takip edenler Blackburn Rovers'ın bu cömert davranışı karşısında şaşkınlık geçirmiş durumda.
Böyle bir olayın Türkiye'de, daha da tekele indirgemek gerekirse Galatasaray ve Fenerbahçe ekipleri arasında gelişmesi durumunda nasıl bir tablo oluşacağı akıllara geldiğinde ise iki ligin ve takım kültürlerinin farkı ortaya çıkıyor. Ada'da takımlar hocalarını başka ekiplerin tekliflerine açık tutuyor, olaya duygusallık katmayarak aşırı profesyonel davranıyor.
Haber yorum: Esat DERGİ
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla