Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 18:40   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dos Santos bu hafta Tottenham’da

Giovani Dos Santos, Barça’nın 8milyon €’luk teklifi kabul etmesin ardından her an Tottenham Hotspurslu olabilir.Gelen haberlere göre; 19 yaşındaki genç yıldız, White Hart Lane’deki 4 senesi boyunca yaklaşık 11milyon €’luk bir gelir elde edecek.

Daha fazla insiyatif alabilecek

Dos Santos’un babası Zizinho, Meksika gazetesi Record’a yaptığı açıklamada transfer çalışmalarını doğrularken, oğlunun böyle prestijli bir kulüpte oynamaktan gurur ve heyecan duyacağını belirterek; “Kesin olarak anlaşma sağlandı denemez, fakat Tottenham gibi önemli bir kulübün Giovani’yi almak istemesi bir gurur kaynağıdır. Tottenham’ın başarıya ulaşmak için tasarladığı hırs dolu projesi Giovani’yi heyecanlandırdı. Biran evvel oraya giderek takıma elinden geldiğince yardımcı olmak istiyor. Barcelona’yı terk etmenin riskli bir karar olduğu açık, fakat daha fazla insiyatif almak istediği için bu transfer kendisi için en iyi seçim olarak görünüyor,” dedi.

Ramos'un hayali

Tottenham'ın İspanyol teknik direktörü Juande Ramos ise yıldız adayı oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için elinden geleni yapıyor. Ramos, Meksikalı'nın hızını, alan bulma ve şut atma yeteneğini takımı için biçilmiş kaftan olarak nitelendiriyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla