Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 22:15   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gaziantepspor'da transfer var

Gaziantepspor'da transfer var


Click the image to open in full size.
Gaziantepspor, dış transferde Konyaspor'dan orta alan oyuncusu Erman Özgür ile anlaştı.

Kırmızı-siyahlılar, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı başarılı orta alan oyuncusu Erman Özgür ile biraraya geldi. Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan kısa görüşmenin ardından Erman Özgür, kendisini 1 yıllığına Gaziantepsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, Murat Şahin, Mustafa Cevahir ve Hakan Bayraktar'ın ardından Erman Özgür'ü de kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını, transferlerin süreceğini söyledi.

Yeni sezonda güçlü bir takım kurmak için çalışmaların yoğun bir tempoda sürdüğünü ifade eden Kızıl, ''Yurt içinde ve dışında temas halinde olduğumuz oyuncular var. Kendini ispatlamış, çok kaliteli 2 yabancı oyuncu transferini kısa zaman içinde gerçekleştirmek istiyoruz'' dedi.

Bu sezon teknik direktör ve antrenörler aracılığıyla çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini anlatan Kızıl, ''Referans veya menajerlerin önerisiyle oyuncu alma devrini sona erdirdik. Çıplak gözle izleyip, transfere öyle karar veriyoruz. Yeni sezonda kentin adına yakışır bir takım yaratma düşüncesindeyiz. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyoruz. Biran önce de yabancı oyuncu transferini bitirmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.
AA
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla