Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 07:22   #1
OoOoEnGiNOoOo
Banned
 
OoOoEnGiNOoOo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zapotocny ilaç olur

Zapotocny ilaç olur
Click the image to open in full size.

Tuttosport yazarı Franchi: "Beşiktaş, isabetli bir transfere imza attı."
5.6.2008



"Rahatlıkla çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Beşiktaş, Zapotocny’i alarak isabetli bir transfere imza attı."
Beşiktaş’ın yeni transferi Tomas Zapotocny’nin isminin duyulmamış olması, akılları karıştırmasın. Gerçekten çok önemli bir futbolcu. Udinese gibi üstdüzey bir takımda bu sezon 20 maç oynadı. Devamlılığı olan, kaliteli bir isim... Sivok’tan daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü Sivok Udinese’de tutunamadı, Zapotocny ise devamlılığını sağladı ve İtalya’da kaldı. Çok az hatayla oynar, riske girmez, savunmasını rahatlatır, yanında oynayan arkadaşlarının performansını yükseltir.
Süperstar değil ama...
Zapotocny için süperstar bir futbolcu diyemem. Zaten büyük bir yıldız olsa, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nda oynar. Ancak Çek futbolculara genel olarak bakarsanız, oynadıkları takımları asla hayal kırıklığına uğratmazlar. Ne beklenenden çok fazlasını verirler, ne de büyük hatalar yaparlar. Eğer istediği ortam oluşursa, milli takıma kadar yükselebilir. Çünkü Zapotocny’nin yetenekleri üst seviyede. Özellikle büyük maçlarda becerilerini rahatlıkla sergileyebiliyor. Sonuç olarak Beşiktaş’ın çok isabetli bir transfer yaptığını söyleyebilirim...
Zapotocny kimdir
Ülkesi: Çek Cumhuriyeti
Doğum tarihi: 13 Eylül 1980
Boyu: 1.79
Kilosu: 80
Mevkii: Savunma
MASSİMO FRANCHİ
Tuttosport Yazarı
__________________
Click the image to open in full size.
OoOoEnGiNOoOo Ofline   Alıntı ile Cevapla