Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 08:23   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 15 günde 5 ölüm

Click the image to open in full size.

OLAY YERİ EMNİYET’E 50 METRE Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 50 metre mesafedeki "Gel de İçme" birahanesinde kan davalısını öldüren İrfan Modey yakalandı.





Beyoğlu'nda önceki gece karşılıklı silahların kullanıldığı hırsız - polis kovalamacasını seyreden Mehmet Doğan (76), başına isabet eden kurşunla öldü. Tokatlı İrfan Modey ise birahanede kan davalısını öldürdü..
Click the image to open in full size.
İstanbul'un geceleri en hareketli ilçesi olan Beyoğlu'nda Tarlabaşı Bulvarı üzerinde 15 günde 5 kişi öldürüldü. Tarlabaşı Sakız Ağacı Caddesi üzerinde önceki akşam saat 20.00'de hırsız ve polis arasında silahların kullanıldığı kovalamaca yaşandı. Silah seslerini duyup pencereye çıkan Mehmet Doğan (76) başına isabet eden mermiyle öldü. Yakınları, yaşlı adamın polisin silahından çıkan kurşunla öldüğünü iddia etti. Olayla ilişkin adliyeye sevk edilen polis memuru serbest bırakıldı. Yaklaşık bir saat sonra silah sesleri bu kez Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında bulunan "Gel de İçme" birahanesinden geldi. Tokatlı İrfan Modey (35), kan davalısı olduğu Cuma Çalküçük'ü (50) bir süre takip ettikten sonra akrabası Vakkas Ferit Balta ile birahanede alkol alırken kurşun yağmuruna tutu. Balta, vücuduna ve kafasına isabet eden mermilerle olay yerinde ölürken, 5 kurşun isabet eden Çalküçük hastaneye kaldırıldı. Yakalanan Modey asıl hedefinin Çalküçük olduğunu söyledi.

KİMVURDUYA GİTTİLER
Geçtiğimiz cumartesi sabaha karşı yine Tarlabaşı Bulvarı Zambak sokakta kimliği belirsiz bir kişi, tartıştığı Salih Topuz ile Hüsnü Demirkol'u öldürmüştü. Yaklaşık 15 gün önce ise Demircan Üstünkokan, dolmuşta "Dolmuşu lahmacun kokuttunuz" dediği için 4 maganda tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla