Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 14:11   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tarkan Türkiye'yi terk ediyor




Konserinde Türkiye'de yaşadığı için şükredenTarkan, Los Angeles'a taşınıyor.

Dün konserinde İngilizce "Allah'ım beni bu ülkede ve bu şehirde yaşattığın için sana teşekkür ediyorum" diyerek şükreden Tarkan'dan bugün gelen açıklama "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" dedirtecek cinsten... Dünkü duayı İngilizce yapmasına gazeteciler bir türlü anlam verememişti. Bugün yaptığı açıklama ise, Tarkan'ın duayı neden İngilizce yaptığını ortaya çıkardı(!) Takvim gazetesi yazarı, Ece Vahapoğluna açıklamalarda bulunan Tarkan, ABD'de uzun süredir yaşadığı New York'taki evini satıp Los Angeles'a taşınmayı düşündüğünü açıkladı.

HAYALİ HOLLYWOOD'DA YAŞAMAKMIŞ!..

THY'nin cosponsor olduğu IATA'nın 64. Yılı Gecesi'nde Dolmabahçe Sarayı'nda sahneye çıkan Tarkan, yazarımız Ece Vahapoğlu'na içini döktü. Mortgage sistemiyle 1999 yılında New York'ta villa satın alan Tarkan, hırsız girdiği için evinden soğuduğu ve satışa çıkartacağı şeklindeki haberleri yalanladı... Amerika sevdası bitmeyen Tarkan, önümüzdeki günlerde konser arasında bir süre Los Angeles'a giderek ev bakacağını ve hayalinin Hollywood kalabalığında yaşamak olduğunu söyledi.

Yeni ev bakıyor
Doritos ile anlaştığını ve yoğun bir yaz geçireceğini söyleyen Megastar; gri pantalon, beyaz gömlek ve siyah kumaş yelekle sahne aldığı Dolmabahçe'de konukları şarkılarıyla 'şıkıdım şıkıdım' oynattı. Bilge Öztürk ile ilgili olarak konuşmaktan kaçınarak ilişkisini bir raya oturtmaya çalıştığı anlaşılan Tarkan, 600 yabancı konuğa unutulmaz dakikalar yaşattı.

Takvim
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla