Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 18:47   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
City'nin hedefi Ronaldinho!

City'nin hedefi Ronaldinho!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin sahibi Thaksin Shinawatra, Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'yu transfer etmek istediklerini söyledi.
Tayland'ın eski başbakanı ve Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin sahibi Thaksin Shinawatra, transferdeki hedefini açıkladı. Shinawatra, Manchester City olarak, hedeflerinin İspanya Ligi'nde FC Barcelona forması giyen Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu almak olduğunu söyledi. İngiliz basınına konuşan Shinawatra, "Ronaldinho, mükemmel bir oyuncu. Bu futbolcuyu İngiltere'de görmeyi kim istemez? Çok heyecanlıyım. Sponsorlar bu transferde bize katkıda bulunacaklar. 59 yaşıma giriyorum rüyalarımın gerçekleşmesi için daha fazla bekleyemem. Saha bir yıldız görmek istiyorum" dedi.
Sven-Goran Eriksson'ın yerine teknik direktörlüğe Blackburn Rovers'ı çalıştıran Mark Hughes'u getiren Manchester City, Rusya Ligi'ne CSKA Moskova forması giyen ve birçok Avrupa ekibinin transfer listesinde bulunan Brezilyalı yıldız Jo için de transfer girişimlerini sürdürdüğü bildiriliyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla