Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 18:55   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Villarreal Lucho’ya yaklaşmaya çalışıyor

Geçtiğimiz sezon ikinci yarısı Sébastian Eguren ortaya iyi bir performans koysa da, Villarreal bu pozisyonu Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir oyuncuyla güçlendirmeyi planlıyor.

Lucho’nun, 2005’ten bu yana kulübü Porto’yla Şampiyonlar Ligi’nde çok sayıda çıkmış olması ve bu sene Porto’nun bu ligde mücadele edemeyecek olması, Lucho’nun kulüpten ayrılabileceği söylentilerini arttırıyor.

Villarreal başkanı Fernando Roig, bu transfer döneminde bir oyuncuya 12 milyon € harcayabileceklerini belirtmişti. Fakat bu rakamı, 15 milyon €’ya kadar çıkarabileceği konuşulanlar arasında.

Bu sene Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Porto’nun Lucho için 20 milyon €’ya yakın bir fiyat belirlediği fakat Villarreal’in bu rakamı pazarlıklarla aşağıya çekebileceği söyleniyor.

Öte yandan Atletico Madrid’in de 27 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği gelen bilgiler arasında. Fakat River Plate’de de Villarreal’in hocası Manuel Pellegrini’yle beraber çalışan Lucho’nun Villarreal’in sakin ortamını Madrid’e tercih edeceği tahmin ediliyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla