Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2006, 07:55   #34
MAF76
 
MAF76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Bobo'yu da sponsorla alıyor

Bobo'yu da sponsorla alıyorClick the image to open in full size.30 Haziran 2006 07:45


Delgado’nun parasını Ülker Grubu’ndan karşılayan Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun bonservis ücretini de Kia’nın Türkiye distribütöründen alacak...Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Geçen sezon kiralık oynayan Bobo, artık siyah beyazlı kulübün malı olacak.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Jean Tigana’nın ısrarla istediği oyunculardan Bobo’nun da işini bitirdi. Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu, bundan böyle siyah beyazlı kulübün malı olacak.

Beşiktaşlı yöneticiler, bir süre önce Bobo’nun kulübü Corinthians’la temasa geçerek, golcü futbolcuyu tekrar kiralamak istediklerini bildirdiler. Ancak, Brezilya kulübünün yetkilileri, Avrupa’nın birçok kulübünden teklif aldıkları için Bobo’yu satmaya karar verdiklerini ifade ettiler. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bunun üzerine maddi kaynak arayışına başladı.

İşadamlarıyla görüştü

Siyah beyazlı camiaya yakın birçok işadamıyla görüşen Demirören, ünlü otomotiv firması Kia’nın Türkiye distribütörü ile anlaşma sağlamayı başardı. Bobo’nun bonservis ücretinin tamamı söz konusu firma tarafından ödenecek. Böylelikle Beşiktaş, Ülker’in sponsor olduğu Matias Emilio Delgado’nun ardından Bobo’yu da bir sponsor sayesinde renklerine bağlamış olacak. Brezilyalı futbolcunun transferinin en geç salı günü bitirileceği belirtildi.kaynak:internetspor
MAF76 Ofline