Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2008, 08:44   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manchester Santa Cruz'a kancayı taktı

Uzun boyuyla dikkat çeken golcü oyuncu bu sezon Premier Lig’de büyük bir başarıya imza attı. Kırmızı Şeytanların Paraguaylı golcü için 20 milyon Avro’ya yakın bir bonservis önereceği söyleniyor.

Şu anda ülkesinin 2010 Dünya Kupası eleme grup maçlarında forma giyen 26 yaşındaki oyuncu transferiyle ilgili “Manchester United’ın benimle ilgilendiği doğru ancak ben şu anda milli maçlar dolayısıyla meşgulüm bu yüzden menajerlerim ciddi bir teklif olup olmadığını araştıracak” diye konuştu.

Oyuncunun babası da bu konuya değinerek, Blackburn kulübünün, Ocak ayında Manchester City’den aldığı teklifin haricinde bir teklif almadığını açıkladı. Santa Cruz’un babası “Manchester City haricinde hiçbir kulüpten teklif gelmedi. City kulübü Bu senenin başında 14 milyon Avro önerdi. O zamandan beri Cruz’un değeri arttı. Bir teklif varsa bunu görüşeceğiz” dedi.

Santa Cruz ile ilgilendiği ortaya çıkan Kırmızı Şeytanlar, Mark Hughes’ün ayrılmasından sonra Blackburn’de ortaya çıkan karışık ortamdan faydalanmak istiyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla