Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2008, 10:01   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Kadınlar Aslında Ne Diyor !

1. "İyi"

Bu bir kadının haklı olduğunu bildiğini ancak canı daha fazla tartışmak istemediğini gösteren bir sözcüktür. İyi sözcüğünü bir kadının nasıl göründüğünü anlatmak için asla kullanmayın aksi takdirde yeni bir tartışmayı başlatırsınız.

2. "Beş dakika"

Bu kadınına göre değişmekle beraber en azından yarım saat demektir. Sadece sizin maç izlemenizi engelleyerek kapı önünde hazır beklemeniz amacı ile süre kısa gösterilir.

3. "Hiçbirşey"

Hiçbirşey mutlaka birşeyler bozuk demektir. Neyin var sorusuna hiçbirşey diyen kadın en kısa sürede sizin içinizi dışınıza çıkaracak bir çatışmayı başlatmak üzeredir. "Hiçbirşey" genellikle "Beş dakika" sürecek ve sonunda "iyi" sözcüğü ile bitecek bir tartışmanın ilk sözcüğüdür.

4. "Devam et" (tek kaş yukarı kalkık)

Bu bir izin değil bir meydan okumadır.Yanlışlıkla izin olarak algılarsanız karşınızdaki kadın bozulacak ve "Hiçbirşey" ile başlayıp "Beş dakika" sürecek ve sonunda "iyi" sözcüğü ile bitecek bir münakaşa başlatacaktır.

5. "Devam et" (normal kaş)

Bu da bir izin değildir. "ben vazgeçiyorum" ya da "canın ne istiyorsa yap umurumuda bile değil" anlamına gelir. gerçek bir beş dakika içerisinde kaş kalkık durumda bir "Devam et" sözcüğünü birkaç dakika içerisinde "Hiçbirşey" sözcüğü takip edecek ve "iyi" sözcüğü ile bittiğini sandığınız "Beş dakikalık" bir konuşma ile münakaşayı bitirecektir.

6. "Yüksek sesli üffff"

Bu aslında bir sözcük değil bir cümledir. Genelde erkekler tarafından yanlış anlaşılır. "Yüksek sesli üffff" sen tam bir aptalsın ve niye seninle vakit kaybediyorum ki ben demektir.

7. "Yumuşak üffff"

Bu da bir sözcük değil bir cümledir. "Yumuşak üffff" genelde erkeklerin anladığı bir şeydir. Karşınızdaki kadın o an için durumdan memnun demektir ve en iyi hareketiniz susarak bu anın mümkün olduğunca uzun sürmesini ummaktan ibarettir.

8. "Oh"

Herhangi bir cümle ile birleşen bir "Oh" bela demektir. Böyle bir cümle ile karşılarsanız yürümeyin koşun ve en yakın çıkışa kaçın. Pencereden eşyalarınızı fırlatırken arkanızdan "iyi" diye bağıracaktır. En az iki gün süre ile yanına yaklamayı denemeyin.

9. "Tamam"

Bu bir kadının sarfedebileceği en tehlikeli sözcüktür. Hiçbirşeyin tamam olmadığını anlatır. Yaptığınız şey için size vereceği cezayı düşünme ve karar verme süresi kullanacağını gösterir.

"Tamam" genelde "iyi" sözcüğü ile birlikte ve yukarı kalkık kaş pozisyonunda "devam et" lafı ile kullanılır. Başınız berbat bir belada demektir.

10. "Lütfen yap"

Bu bir cümle değil emirdir. Karşınızdaki kadın yaptığınız şeyin özrünü kapatacak bahaneyi bulmanızı emretmektedir. Yani diğer bir deyişle başınız daha büyük bir belaya sokma fırsatını tanımaktadır size. Bu durumu doğru bir şekilde çözümlerseniz sonu "Tamam" olmayan bir karşılık almanız gerekir.

11. "Teşekkürler"

Karşınızdaki kadın size teşekkür etmektedir. Altında başka bir anlam aramayınç. Sadece "birşey değil" diye cevap verin.

12. "Çok teşekkürler"

"Teşekkürler" sözcüğünden müthiş farklı bir anlamı vardır. Bir kadın sadece sizi azarlamak için "Çok teşekkürler" der. Genellikle bu sözcüğü "Yüksek sesli üffff" takip eder. Bu onu üzdünüz demektir. Bundan sonra ne oldu diye sorarak durumun devamını sağlamayın sonunda size sadece "Hiçbirşey" diyecektir.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla