Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2008, 11:55   #12
alleenje
Muhalif Kartal

alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
100.yıl bambaşka bir yıldı ama, öyle bir kadro kırk yılda bi denk gelir, Zago,Guinti,Ronaldo bitmişti, çok az bi maliyetle aldık onları, Lucede kral yaptı hepsini, bu da hoca farkı işte, buna katılıyorum, Luceylen Ertuğlul Sağlamı da kimse kıyaslayamaz zaten, eti ne budu ne sonuçta Ertuğlul Sağlamın...Bide yönetim aptal tarnsferleri yapıyor, bütün suç Ertuğlul Sağlam'ın üstüne kalıyor, Ertuğlul Sağlamda diyemiyorki ben bunları istemedim, daha büyük oyuncular isterim diyemiyor, dese bugün kapının dışına konur! yalan mı yani, Demirören yapmaz mı?Bi daha Beşiktaşın başına da zor geçer, kötü adam ilan edilir medya tarafından da...Bide Ertuğlul Sağlam Beşiktaş'ı Kayseri gibi oynatmaya çalışmıyor, takım öyle bir takımki hücum özürlü olmuş, kimin sayesinde mösyö Tigana tabiiki!..Bunu düzeltmeye çalışıyor Ertuğlul Sağlam, oyunu iki yönlü oynatmaya çalışıyor, bu sene ona görede transferler yaptı zaten, gereken bölgelere transferler yapıldı, geçmiş senelerdeki gibi değil yani...Bu sene daha iyi olacaktır takım, en azından giden adamlara ve gelen adamlara baktığımız zaman bunu söylemek çok da anormal bir şey değil, gözüken bu...
Kendin soyluyosun zaten daha Ertugrulun eti ne budu ne diye.Yonetimle tartismaya giremeyeceginide soyluyorsun.Dediklerin dogru.Yonetimde bu yuzden Ertugrulu getirdi zaten.Ertugrul eger bu agirlikta bir adam degilse Besiktasta isi ne?Besiktasi olmus hoca calistirir,olacak hoca degil.Ertugrul oyunu 2 yonlu oynatmaya calisiyor demissin.Buna katilmiyorum.Besiktasta 2 yonlu kac oyuncu var.Top rakipteyken Bobo,Delgado,Holosko,Serdar Ozkan katki yapiyorlarmi?Yada tersten bakalim hucumda top cevirirken Gokhan Zan,Toraman,Cisse,Uzulmez ne gibi bi katki sagliyor.Bu seneye bakalim.Forvette su ana kadar bi degisiklik yok.Bu forvetlede 2 yonlu bir takim olamaz.Ancak soyle olur arkada holosko onde nobre oynarsa.Oda olmaz cunku Ertugrul Bobo ve Delgadoyu takimdan kesemez.