Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2008, 12:25   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Türkler'de olmayan tek şey...'

Click the image to open in full size.

Alman teknik adam Falko Götz, 'Türkler'de asla olmayan tek şey korkudur' dedi!
Götz, Berlin'de yerel olarak yayınlanan B.Z. gazetesine yaptığı açıklamada, Türk Milli Takımı'nın birkaç tecrübeli futbolcusuyla genç bir takıma sahip olduğunu belirterek, ''Türkler'in hızlı, teknik gücü yüksek bir takımı var'' dedi.

Forvette kuşak değişimi yapıldığını, Nihat'ın yıllardan bu yana İspanya'da önemli rol oynadığını ve geçen sezon Villareal'de 18 gol attığına dikkati çeken Götz, Türkler'in topu kullanmakta becerikli olduğunu ve taktik olarak kendilerini geliştirdiğini, forvette de çok kuvvetli olduğunu belirtti.

Türkiye'nin Portekiz'e karşı oynayacağı karşılaşmada, defansta, sürekli yerini değiştiren Christino Ronaldo'yu durdurmak için doğrudan bir oyuncunun oynamayacağını ifade eden Götz, Türkler'in Ronaldo'ya yakın markaj yapacağını söyledi.

Ronoldo'nun kişisel klasının durdurulması durumunda Türk Milli Takımı'nın şansı olacağını belirten Götz, ''Türkler'de hiç bir zaman bir şey yoktu, bu da korku'' şeklinde konuştu.

Türk oyuncuların kendilerine güvendiğini ifade eden Götz, Türkler'in grupta ilk maçını favori olarak gösterilen Portekiz'e karşı yapmalarının bir avantaj olduğunu belirtti.

Götz, karşılaşmada Türkler'in kendi oyununu oynayacak güçte olduğunu sözlerine ekledi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla