Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 15:03   #1
VeysTube
Can't Forget

VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry Çarşı Satanist Bir Grup Değildir !

Sizin gözünüz kör olmuş Beşiktaş ile bazılarınız bunun ile övünebilir ama sadece bu mesajı yazmak için üye oldum siteye.

Öncelikle o oyunu yapan kişiler türk değil bu yüzden Beşiktaşlı olma ihtimalleri çok düşük ve o sembolü bilipte oyuna koyacaklarını hiç tahmin etmiyorum. Mantıken de koymazlar.

Peki o A'nın orada ne işi var ? Çarşı'nın sembolü A dır. Peki niye baş harfi olan Ç değilde A. Ve sembole dikkatli bakarsanız Anarşizm'in sembolü olan A ile Çarşının sembolü olan A aynıdır.

Peki bunlar niye hep A. Azıcık araştırma yaparsanız - yapmıyacağınızı biliyorum.- görürsünüz.

Click the image to open in full size.Tam boy olarak gormek için buraya tıklayınız..Click the image to open in full size.

Bu bir pentagramdır. Bu devirde Satanizm'in sembolüdür. Ve Çarşı'nın A sı ile Pentagram'a bir bakın . Benzerliğine ?

Demek istediğim şu.Oradaki A anarşizm veya satanizm veya şeytanizm'den gelmektedir.

--------------------------------------------------------------------

Forumda biri oyun oynarken çarşının A sını görmüş kaydetmiş paylaşmış resmini ve biride üstteki yorumu yapmış . .

adam Çarşıya sembolu A olduğu için ve pentegrama benzediği için .çarşı satanist demek istiyor . .

pentegram işaretinde 5 tane uç vardır bunlar şunu simgeler :

Ateş , Su , Toprak , Hava ve İnsanı . . .

yani içinde A varmış Yok benzermiş falan hepsi hikaye hem bu işareti taşıyanlar satanist olmak zorunda değiller . . ben çok saçma buldum paylaşmak istedim . benzerlik olabilir ama A nın bu şekilden örnek alınarak koyulacığı salakların yapacağı bir iş . .

Eski Çarşı Satanizme Karşı .

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?

ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla