Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 18:38   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barca, Pirlo'ya göz dikti

AC Milan kadrosunun çok önemli bir parçası olan Andrea Pirlo, arka alanda oyun kurma konusunda dünyanın sayılı isimleri arasında yer alıyor. 29 yaşındaki oyuncunun, Serie A’da geçirdiği vasat sezonun ardından kariyerinde değişiklik yapmaya hazırlandığı söyleniyor.

Kontratta düzenleme bekliyor

Mathieu Flamini’nin imzaladığı kontratın ve diğer takım arkadaşlarının anlaşmalarında artışların ardından kendi kontratında da yeni bir düzenleme bekleyen Pirlo'nun beklediği sözleşmeye kavuşamazsa takımdan ayrılmayı düşüneceği söylentileri transfer kulislerinde dolaşıyor.

Guardiola istiyor

Oyunculuk döneminde de Andrea Pirlo’yla aynı tarzda görev yapan Barcelona’nın yeni teknik direktörü Josep Guardiola, Milanlı oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor.

SKY Italia’ya göre; Guardiola, gelecek sezon Barcelona kadrosunu Pirlo’nun çevresinde şekillendirmeyi arzu ediyor. Bu sebepten dolayı da yöneticilere bu transferi gerçekleştirmeleri yönünde yoğun talepte bulunuyor. Katalan kulübü de genç hocasının bu kadar ısrarla istediği yıldız için yüklü bir miktar parayı gözden çıkarmış durumda.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla