Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 18:47   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Jo'dan emin, Ronnie'den umutlu

Cook yaptığı açıklamada "Şu an için çok önemli bir yol kat etmiş olmadığımmız için fazla detay vermek istemiyorum. Brezilya'da bu işle ilgilenen ve gerektiğinde konuştuğumuz yetkililerimiz var. Ancak böyle bir oyuncu için halletmemiz gereken işlerin listesi oldukça uzun. Çünkü o dünyanın en iyi oyuncusu." ifadelerini kullandı.

Cook Ronaldinho transferi hakkında umutlu olduklarını belirtirken "Ronaldinho ile anlaşmaya varmaya henüz yakın değiliz. Ancak o dünyadaki en iyi futbolculardan biri olduğunu göstermek istiyor. Manchester City taraftarları O'nun gelecek sezona bizle başlamasını çok istiyor ve ben de bunun gerçekleşmesi için umut taşıyorum." dedi.

Cook ayrıca Jo için yapılan görüşmelerin daha ileri aşamalara ulaştığını kaydetti.

Manchester ekibinin başkanı "Sanıyorum Jo'nun transferini oldukça hızlı bitirmiş olacağız. Önümüzdeki 7 gün içinde veya mümkün olursa daha yakın bir zamanda bu transfer sonuçlanır." şeklinde konuştu.

Barcelona Nou Camp'da geçirdiği hayal kırıklığı yaratan sezonun ardından "Dünyada Yılın Oyuncusu" ödülünün eski sahibi olan 28 yaşındaki Ronaldinho'ya takımdan ayrılma izni vermişti.

Tayland'ın eski başbakanı Thaksin Shinawatra'nın sahibi olduğu Manchester City, bu hafta Sven-Goran Eriksson ile olan sözleşmelerini karşılıklı anlaşarak feshettikten sonra takımın başına Mark Hughes'u getirmişti.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla