Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2008, 07:47   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Dağlara kar yağdı

Portekiz'e karşı en çok onlara güvendik. Ancak tüm ofsaytlarda ve top kayıplarında Tuncay vardı. Emre'ye ise faul yapma ihtiyacı bile duymadılar..
Click the image to open in full size.
Portekiz karşısında gerek ortaya koyduğu futbol, gerekse alınan skorla hayal kırıklığı yaratan Milli Takım'da en çok ümit beslenen iki oyuncu Emre Belözoğlu ile Tuncay Şanlı'nın sahadaki en kötü futbolcular olması İsviçre ve Çek Cumhuriyeti karşılaşmaları öncesi endişe yarattı. Sezon başında İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan ve kısa bir bocalama döneminin ardından art arda başarılı maçlar çıkaran Tuncay, Terim'in Portekiz defansını en çok rahatsız etmesini beklediği isimdi. Ancak 'yıldız oyuncu' tüm rakamlarla ve ortaya koyduğu performansıyla sınıfta kaldı. Ay-yıldızlıların yakalandığı 3 ofsaytta da rakip defansın arkasında kalan isim Tuncay'dı. Lejyonerimiz; rakip kaleye hiç şut çekemezken sadece 2 orta yaptı; bunlar da isabetsizdi. Takımın en çok top kaybeden oyuncusu da 10 top kaybı ile yine Tuncay oldu.

TERİM ONA HEP SAHİP ÇIKTI AMA...
Yurtdışı macerasında bir türlü başarılı olamayan ve hem İtalya'da hem de İngiltere'de hayal kırıklığı yaratan ancak Fatih Terim'in her zaman güvendiği isimlerin başında gelen Emre Belözoğlu da Portekiz'e karşı hiçbir varlık gösteremedi. Rakip kaleye 1 isabetsiz şut çeken 'yıldız oyuncu', 5 defa da top kaybetti. Takımın beyni olması gereken ve oyunu yönlendirmesi beklenen Emre Belözoğlu'na 90 dakika boyunca sadece bir defa faul yapılması da tecrübeli futbolcunun zorlu karşılaşmada ne kadar silik kaldığının bir göstergesi oldu.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla