Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2008, 08:03   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 OKS’ye gelen öğrenciye öğretmenin aracı çarptı

Click the image to open in full size.Konya’nın Seydişehir İlçesi’nde yaşayan ve Ortaöğretim Kurum-ları Sınavı’na (OKS) girmek için Konya’ya gelen 13 yaşındaki Nezahat Öztekin’e, Çumra’da öğretmenlik yapan 29 yaşındaki Hasan Ertekin’in kullandığı otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan Nezahat Öztekin kurtarılamadı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Selçuklu İlçesi Beyşehir Çevreyolu’nda meydana geldi. Seydişehir İlçesi’nde yaşayan Mahmut Esat İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi Nezahat Öztekin dün yapılan Ortaöğretim Kurumları Sınavı’na katılmak için annesi Aynur Öztekin ile birlikte Konya’ya geldi.

Beyşehir Çevreyolu’ndaki köprülü kavşağın çıkışından karşıya geçmeye çalışan Nezehat Öztekin’e, Çumra İlçesi’nde öğretmenlik yaptığı öğrenilen Hasan Ertekin’in kullandığı 42 SV 333 plakalı otomobil çarptı. Öztekin ağır yaralanırken, vatandaşlar hemen 112 acil servis ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılan Öztekin, tm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Ertekin, polis tarafından gözaltına alındı.

Kazanın ardından, başka bir kaza olmaması ve gerginlik yaşanmaması için bölgeye asayiş ekibi sevk edildi. Öztekin’in 6 yaşında bir kız kardeşinin olduğu ve okulun hentbol takımında başarılı bir sporcu olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla