Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2008, 08:54   #2
tyler durden
Banned

tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Son 7 dakikada fark 24ten 4'e indirdik ama süre yetmedi. Kazanmak için ribuandlarda daha etkili olmamız lazım, önümüzdeki 3 maç L.A de olacak.

Bu arada Kaan Kural ve Murat Kosova her maç olduğu gibi bu maçtada sinir ettiler beni. Kaanı biliyoruz boston taraftarı ama bu kadar da taraflı yorum yapılmaz. bostonlu oyuncuları öve öve bitiremedi. Lakerslıları yerden yere vurdu, hakemler Lakersı ezerken sesini çıkarmıyor ama yanlış bir boston düdüğünde "hakemlerden büyük hata" diyor. Fark 24'e çıktığında zevkten çıldırdı, boston kazandı dedi ama fark 4'e inince sesi soluğu kesildi maçı kaybedecekler diye. Murat Kosova da her boston basketinden sonra avaz avaz bağırırken, Lakers basketlerinden sonra kısık sesle hoşnutsuz şekilde anlatıyor. Bir de basketboldan anlasalar, Kaan Kural sadece nba.com'dan istatistlik vermeyi ve boston oyuncularını övmeyi biliyor, Ntv yönetimi bu adama nasıl maaş veriyor anlamıyorum. Daha ağır şeyleri bizzat şişko Kaan'ın facebook fotosuna yazdım, beni iyi tanır O'na buradan selamlarımı yolluyorum ve L.A. de ense traşını göreceğiz diyorum...

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla