Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2008, 16:14   #56
pusucukurt
Banned
 
pusucukurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Explorer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Orta Asyadan beri soyadı var o zaman...taa Orta Asyadan beri anadoludakiler kadın kendi soyadını kullanamaz diyor....

bak arkadaşım...senle alakalı bir problemim yok benim...ben senin yazdıklarını bile okumadım..ilk mesajı okudum ve bence sakıncası yok ne varki bunda dedim...sen benden alıntı yaparak beni örfsüzlükle adetsizlikle ve anadoluyu bilmemekle itham ettin bende sana cevap verdim..içerlemenin anlamı yok buna...anadoluyu çok iyi biliyorsunya...komşu köylerin bile farklı örf ve adetleri! olabiliyor bazen..farzetki ben sizin komşu köydenim ve bizim adetlerimize! göre bayan soyadını alabilir isterse...ee bu tahammülsüzlük niye?..sizinkilerden başka adeti olan yokmu bu memlekette...senin gibi düşünmeyenle derdin ne ki anlamadım?

benim gibi düşnümeyenle benim bi derdim yo kakrdşe bi bilgi veriyon tam ver diyosun yok muslumanlıkla geldi örf ve adetler alakası yok orta asyadan beridr turklerin örf ve adetleri var turkler ortaasyadayken hep musluman değildi yani muslumanlıkal gelmedi. .sende bunalrı anla.. öbür yaptıgı nyorumda örf ve adetle ne alakası var dedin bana bende sana açıkladım örf ve adeti yanlış açıkaldın düzelttim.. bi yanlışım varsa atrtışarak görebiliriz kendi doğrularımın yanlış olup olamdıgını görmek içinde karşılıklı tartıştı kolay budur....

sırf bu yüzdne tepki vermem ben bana söylediğini kanıtlıyacaksınki bende doğru oldugun kabu ledeyim fikrini söylersin saygı duyarım ama birşeyi açıkalrken doğruluğunu kanıtlaman lazım..
__________________
Click the image to open in full size.
pusucukurt Ofline   Alıntı ile Cevapla