Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2006, 22:34   #13
karakanat

karakanat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yönetimimiz iyi niyetli ancak becerikli bir yönetim değil. Fakat bu sadece ligde başarıya endekslenmiş taraftar kafası yüzündne bu yönetim geldi, bunu da unutmayalım. "Ahmet Dursun Seba Gitsin" diyenler bugün hiç ağlamaya hakları yoktur, Beşiktaşın imajının şu hale gelmesinde en büyük pay onlarındır. Bu yönetim gidince gene aynı kafada bir yönetim gelecektir.

Son olarak, ligde daha başarılı olan rakiplerimizin yönetimleriyle karşılaştıralım:

Aziz Yıldırım: Bu adamı bırakın BJK ma başkan, kapıcı olarak bile düşünemiyorum. İsterse ŞL şampiyonu yapacak olsun Allah korusun derim.

Özhan Canaydın: Efendi ve kibar bir insan ama zombi gibi aşırı pasif. Beceriksizlikte bizim yönetimi 3 e katlar.

Sonuçta bu yönetimi şu anda didiklemek bize ne fayda getirir ne de yakışır. Seçim zmanına kadar çenelerimizi açmamalı, diyeceğimiz varsa kongrede, sandıkta söylemeliyiz.

Tigananın vizyonuyla, Delgadonun yeterliliğiyle, Yönetimin becerisiyle lig başında uğraşmak fenerli ve gsli medyanın işi, biz şu anda her halükarda onların ardında durmalıyız.
karakanat Ofline