Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 07:33   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Servet yine fedakârlık yapacak

Servet yine fedakârlık yapacakClick the image to open in full size.Portekiz maçının hemen başında sakatlanmasına rağmen oyuna devam eden Servet, doktorları bile şaşırttı. Sakatlığı tam olarak geçmeyen milli futbolcunun İsviçre karşılaşmasında da forma giymek istediği öğrenildi. Gökhan Zan ise İsviçre'ye karşı yok.2008 Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz ile oynadığımız grubun ilk maçında sakatlanan Servet Çetin, yarın oynanacak İsviçre karşısında takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemiyor.
Milli Takım kampına sakat olarak gelen ve 20 gün boyunca yoğun bir tedavinin ardından iyileşen Servet, ilk çıktığı Portekiz maçında bu kez sol diz iç yan bağlarından sakatlanmıştı.
Ay-Yıldızlı ekibin doktorları o karşılaşmada sakatlanan Gökhan Zan, Emre Belözoğlu ve Hakan Balta ile birlikte Servet Çetin'in tedavilerine hemen başlanıldı. Diz yan bağlarında esneme olan Gökhan Zan'ın büyük ihtimalle grup maçlarında forma giyemeyeceği açıklanırken Servet'in tedavisinde ise olumlu gelişmelerin olduğu belirtildi. Milli Takım doktoru Cengiz Dinç, Servet Çetin'in durumunun iyiye gittiğini belirterek, "Biz yoğun bir şekilde tedavisini yapıyoruz. Olumlu gelişmeler de var. Son durumu maçtan önce netlik kazanır." açıklamasını yaptı.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, dün antrenmandan önce Servet'le sakatlığı konusunda bir görüşme yaptı. Terim'in başarılı defans oyuncusu için, "Gruptaki konumumuz ortada. İsviçre maçını kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Bu yüzden senin gibi çok mücadele eden bir oyuncuyu maçta sahada görmek istiyorum." dediği öğrenildi. Servet de sakatlığının iyiye gittiğini belirterek, "Ben bu sezon Galatasaray'da birçok maçta sakat sakat oynadım. Milli Takım'da da böyle bir fedakârlıktan kesinlikle kaçmam. Bana görev verdiğiniz sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım." diye konuşarak Fatih Terim'in yüzünü güldürdüğü kaydedildi. Portekiz maçında hafif sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Hakan Balta'nın ise durumlarının iyiye gittiği ve İsviçre karşısında forma giyecekleri açıklandı. Fatih Terim, Servet Çetin'den sonra bu iki oyuncunun da oynayabilecek durumda olmasıyla rahat bir nefes aldı. Gökhan Zan'ın yerine iki Emre aday Savunmanın göbeğinde forma giyen Gökhan Zan'ın yerine İsviçre karşısında Emre Aşık ve Emre Güngör ikilisinden biri görev yapacak. Fatih Terim'in sezonun ikinci yarısında Servet'le birlikte iyi bir ikili olan Emre Güngör'e forma vermeyi düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli teknik adam son kararını maç saatinden önce verecek. Fatih Terim'in, dün yapılan antrenmanda Arda Turan ile özel olarak ilgilenmesi dikkat çekti. Portekiz karşısında oynatmadığı için büyük eleştiri alan Terim, İsviçre karşısında orta sahanın solunda Arda Turan'a görev verecek. Portekiz karşısında formsuz bir görüntü sergileyen Tuncay Şanlı'yı ise Terim'in zaman zaman orta sahanın sağında oynatması dikkat çekti. Savunmanın sağında Sabri'yi oynatan tecrübeli teknik adam, Hamit Altıntop'u ise orta sahada kullandı. Türkiye açısından final niteliği taşıyan İsviçre maçı öncesi Fatih Terim, antrenmanlarda farklı taktikler üzerinde duruyor
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla