Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 07:55   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sadece sevdiğim için evlenirim

Sadece sevdiğim için evlenirim GÜNCEL Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.‘Türk vatandaşlığı için evlenecek’ haberine tepki gösteren Takano, ‘Zoraki evlilik yapmam’ dedi

ON yıldır Türkiye’de yaşayan, sinema filmlerinde oynayan ve halen 24’te program yapan Ayumi Takano, önceki gün Vatan Gazetesi’nde çıkan ‘Çalışma izni için evlenecek’ haberine yanıt verdi. Sosyal ve Güvenlik Bakanlığı tarafından verilmiş çalışma izni ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden oturma izni olduğunu belirten Takano ‘Benim çalışma ile ilgili hiç bir vize sorunum yoktur. Tam dört sezon boyunca Istanbul Devlet Tiyatrosu’nda misafir sanatçısı olarak görev yaptım, sayısız dizi ve programda çalıştım, benim vize sorunum olması olanaksızdır’ dedi.

BU HABERLERE İNANAMIYORUM

BUtür haberlerin yapılmasına inanamadığını söyleyen Takano, ‘Biraz araştırıldığı zaman bir telefon ile hem emniyetten hem de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan bunu öğrenilebilir’ diye konuştu. Yakıntarihte gazetelerde yazı yazdığını da hatırlatan Takano, ‘Eğer ben bir Türk vatandaşı ile evleneceksem ‘zoraki’ değildir, o kişiyi sevdiğim için evleneceğim’ şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla