nobrenin yaptiklari, ve insallah yapacaklari | | bu konuyu acmamin nedeni, öncellikle gecen sezon yapilan hareketlerdir...nobre eziklerde oynarken, ondan nefret ediyordum, yani bui asamaya gelmisti, neden diye sorarsaniz, bir kac nedeni var:ilk olarak rize macinda elinlen cevirdigi top, tamam ona pek birsey söyliyemem cünkü rizenin kalecisi bile görmedi...ama samsun macinda cildirdim...kendini atidi, ve penalti aldi, arti kerem (kaleci) kirmizi yedi...bence samsun bu mactan sonra kaybetdi, ikinci kaleci iki hafta boyunca berbat oynadi ve samsun kendini kümede buldu...bu olaylarin gelismesindeki basröl oyuncusu bence nobre idi...ama bir baska tarafida var, emre asik nobreye yaptigi hareketden sonra, nobre sahada olan sahada kalir demisti, yani bu ne demek?demekki, nobre bu hareketleri yapiyor, ama sadece futbolcu karekteri ile, yani sahadisi baska bir insan(umarim öyledir)...simdi gelecek icin umuyorumki, centilmen bir sekilde oynar gollerini dizer, ve basarili olur, ama bundan eminim ki, onu hic bir zaman ibrahim toramani yada gökhan zani sevdigim kadar sevmiyecegim, sevmem icin cok sey yapmali...bu benim sahsi fikrim.... |