Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 14:03   #355
japsec
 
japsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
BLACKS-EAGLESS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün Nuri Şahin’in İranlı menajeri Fazeli ve kulübü Borussia Dordmund’la her konuda anlaşan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, gurbetçi oyuncuyu bir türlü ikna etmeyi başaramadı.

İranlı menajer Fazeli ile 1.5 saat konuşan ve el sıkışan Engin, Nuri’nin kulübü Borussia Dordmund’la da 2.5 milyon Euro’ya anlaştı. Daha sonra Almanya’da bulunan Nuri’yi telefonla arayan Sinan Engin “Hem menajerinle hem de kulübünle anlaştım. Seni çok istiyoruz. Seni burada daha da parlatıp Avrupa’nın önde gelen kulüplerine yollayacağım. Hiç merak etme. Kafanda da soru işareti olmasın” dediği öğrenildi.

Şahin’in de Engin’e yanıt olarak “Beşiktaş’a gelmek istemiyor değilim ancak bazı korkularkım var. Kiminle konuşsam ‘Türkiye’ye gitme, futbol yaşantını Avrupa’da sürdür’ diyor. Bana da hak verin. Bunlar kolay alınacak kararlar değil. Açıkçası Türkiye’ye gelmeye korkuyorum” karşılığını verdiği belirtildi.

Engin’in bu konuşma sonrası Nuri’yi Türkiye’ye davet ettiği ve önümüzdeki günlerde tarafların İstanbul’da yeniden bir araya gelecekleri belirtildi. Transferle ilgili konuşan Engin “Bu transferi bitireceğimi düşünüyorum. Çocuğu ikna etmeye az kaldı. Yüz yüze konuşursam bu transfer biter ve imzalar atılır” dedi.

MARATON.COM.TR ÖZEL


Görüştükleri odaya dinleme cihazı mı koymuşlar da, haber bu şekilde kurgulanıyor?

Haberin aslı burada:

Beşiktaş, Nuri Şahin'in menajeri ile İstanbul'da görüştü...

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

Beşiktaş Kulübü bugün Nuri Şahin'in İranlı menajeri Reza Fazeli ile İstanbul'da biraraya geldi. Sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Fazeli ile görüşen Siyah Beyazlı kulübün menajeri Sinan Engin, bu transferde tek sorunun Nuri'nin Türkiye'ye oynayıp oynamayacağına karar vermemesi olduğunu belirtti. Engin yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini belirtirken, maddi konularda hiçbir sorun yaşamadıklarını da sözlerine ekledi.

"Bugün Nuri'nin menajeri Reza Fazeli ile görüştük. Yaptığımız görüşme olumlu geçti. Maddi acıdan hem oyuncunun kulübü Borussia Dortmund, hem de menajeri ile aramızda bir sorun yok. Ancak Nuri'nin transferinin bittiğini söyleyemem. Genç oyuncu Türkiye'de oynayıp oynamayacağının kararını henüz vermedi. Ben kendisi ile önümüzdeki günlerde yüz yüze bir görüşme yapacağım. Bu görüşmenin ardından transferin bitip bitmediği açıklamamızı yapacağız. Ayrıca anlaşmaya vardığımız rakamları belirtmemiz bugünden erken olur. Eğer Nuri ile yapacağım görüşme olumlu sonuçlanırsa bu transferin nasıl sonuçlandığını kamuoyu ile paylaşacağız".
japsec Ofline