Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 16:29   #357
bjk48
Dişi Kartal
 
bjk48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Nuri için bastırıyor
Nuri Şahin'in menajeri ile bir araya gelen ve anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, genç futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor. NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Nuri Şahin, "Gelen teklif sevindirici ama öncelikli tercihim Almanya veya Avrupa'nın başka bir kulübü" dedi.
NTVSPOR
Güncelleme: 15:19 TSİ 10 Haziran 2008 Salı
Nuri Şahin'in bonservisini Borussia Dortmund'tan almak için her türlü anlaşmayı yapan Beşiktaş, genç futbolcuyu ikna etmekte güçlük çekiyor. Siyah-beyazlı kulübün menajeri Sinan Engin, sadece Nuri'nin "evet" demesini beklediklerini söyledi.
Sinan Engin, Nuri'nin transferini çarşamba gününe kadar bitirmeye çalıştıklarını ve bu oyuncuya siyah-beyazlı formayı mutlaka giydirmek istediklerini belirtti.
NTV Spor'a özel açıklamalar yapan Nuri Şahin ise, "Futbol hayatımı Almanya veya Avrupa'nın başka bir ülkesinde sürdürmeyi düşünüyorum. Beşiktaş'tan veya Türkiye'den başka takımlardan gelen teklifler çok sevindirici. Beşiktaş Kulübü'nden her hangi bir yöneticiyle görüşmedim. Tüm transfer görüşmelerimi menajerim yürütüyor. Kesinlikle Türkiye'de oynamam diye bir şey söylemiyorum. Ancak aklımda futbol hayatımı Avrupa'da sürdürmek var. Beşiktaş'tan gelen teklifin ne olduğunu da bilmiyorum. Bu konuda menajerim Reza Fazeli bana her hangi bir bilgi vermedi. Ancak öncelikli tercihim Avrupa" şeklinde konuştu.
Bu sezon Feyenoord'da 30 maçta forma giyen genç orta saha oyuncusu, 6 gol atma başarısı gösterdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği Nuri, transfer edilmesi durumunda geçtiğimiz sezon orta alanda yaşanan asist sıkıntısının bu sezon yaşanmayacağını ve forvet oyuncularının daha rahat gol atacağı görüşünde.
NTVSpor.net



benim anlamadığım nokta bir insan menererine sormazmı teklifin ne olduğunu bilmiyorum derken ne demek istemişki
adamın gelmeye niyeti yoksa boşuna almayalım
__________________
gidin ya d&d

Konu bjk48 tarafından (10-06-2008 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir..
bjk48 Ofline