Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 17:05   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manço'nun oğlu taksi şöförü




"Her şeyimizi verdik ama yine bitmiyor" bu sözler Lale Manço'nun... Manço'nun bir oğlu taksi şoförü, diğeri otoparkçı oldu.


Nereden nereye denilen bir hayat öyküsü bu... Rahmetli Barış Manço'nun çocukları öyle bir durumu düştü ki biri taksi şoförü diğeri otoparkçı oldu.

Star TV'ye çıkan Lale Manço, yaşadıkları sıkıntıyı
"Barış'ın ölümüyle birlikte kabus gibi günler başladı. Her şeyimizi verdik ama yine de bitmiyor. Ödeyecek gücümüz yok" sözleri ile anlattı.

Barış Manço'nun kefil olduğu 800 bin dolarlık borca karşılık 6.5 milyon YTL ödediklerini belirten Manço, buna rağmen hâlâ kendilerinden 1.5 milyon YTL temerrüt faizi istendiğini söyledi.

Star'daki programa telefonla katılan Doğukan Manço ise bir mektup yazarak Başbakan Erdoğan'dan yardım istediğini belirtti. "Sayın Başbakanım" diye başlayan mektupta Doğukan Manço, 10 milyon dolarlık servetlerine el konulmasına rağmen halen kendilerinden 1.5 milyon YTL istendiğini ve bu konuda kendilerine yardım etmelerini istediğini kaleme aldı.

DONUMUZA KADAR ALDILAR

Barış Manço'nun üvey babası Müvittin Kocataş gözyaşları içinde yaşadıkları dramı şöyle anlattı:

"Barış Manço'nun kefil olduğu 800 bin dolarlık borcun faiziyle birlikte ödenmesini ortağından isteyeceklerine ailesinden talep ettiler. Hacizler gelmeye başladı. Donumuza varıncaya kadar aldılar. Barış'ın Amerika'da okuyan oğulları Doğukan ve Batukan da çok zor günler geçiriyor. Borcu ödemek için taksi şoförlüğü, otoparklarda bekçilik yapıyorlar. Ama oradan alacakları parayla bu borç nasıl ödenir ki!"
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla