Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 09:01   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 O... Çocukları aralarını açtı!

İki ünlü oyuncunun arası O... Çocukları yüzünden açıldı. Bakın niye?
Komedi Türk adlı dizide birlikte oynayan Zuhal Topal ve Altan Erkekli'nin arası, Topal'ın yaptığı bir açıklama yüzünden açıldı. Topal O.. Çocukları filminde isminden dolayı oynamadım deyince, Erkekli "ne yani ben şimdi o.. çocuğu muyum?" dedi...
Zuhal Topal röportajda vizyona giren O...Çocukları filminden kendisinin de teklif aldığını ancak ismini ve konusunu beğenmediği için kabul etmediğini söylemişti.

O... ÇOCUKLARI DİYE FİLM OLMAZ
Topal şöyle demişti: "Bir kere "O... Çocukları" adında bir film olmaz. "Ben 'O Çocukları'nda oynadım mı?" diyeceğim. Buna, sanat, tiyatro veya oyunculuk diyorlar. Onun da alıcısı vardır ama o ben değilim. Ben çok iyi biliyorum, o filmden hangi sahneler alınıp fragmanlara verilecek, medya sonra o oyuncuların peşine düşecek. Türkiye'de biraz eliniz yüzünüz düzgünse yandınız.” Bu sözler üzerine filmde başrollerden birisini oynayan Altan Erkekli'nin Zuhal Topal'a sert tepki gösterdiği öğrenildi.

KIZGIN VE KIRGIN

Erkekli'nin "Ne yani ben bu filmde oynadığım için O... Çocuğu mu oldum şimdi? Ben kötü oyuncuyum öyle mi?" diyerek kızgınlığını ve kırgınlığını dile getirdiği belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla