Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 09:23   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Karakolda taciz var!

Kadın polis ile bir astsubay aşık oldu. Kadın polisin, "Dört polisle oldum" itirafına rağmen nişanlandılar. Sorası...
İstanbul’da, bir kadın polis ile bir astsubay aşık oldular. Kadın polisin, "Dört polisle oldum" itirafına rağmen nişanlandılar. Ancak o dört polis, kadının peşini bırakmadı. Devreye, astsubayın Samsun’daki halaoğlu girdi. Ama o da MLKP üyesiydi ve telefonları dinleniyordu. Sonuçta halaoğlu, kadın polis ve astsubay gözaltına alındılar. Bu aşk parmaklıklar arkasına giderken, tacizciler içinse henüz işlem yapılmadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 3 yıl önce göreve başladığı belirtilen ve karakolda çalışan kadın polis, aynı bölgede görev yapan 4 polis memuru ile kısa süreli ilişkiler yaşadı. 8 ay önce ise genç kadın polisin görev yaptığı karakola, bir görevle ilgili bir jandarma astsubayı geldi. İlk görüşte birbirlerinden hoşlanmışlardı. Görüşmeye başladılar, birbirlerine aşık oldular. Polis memuru kadın hiçbir şeyi sevgilisinden saklamadı. Geçmişte kendi meslektaşları ile yaşadığı maceraları sevdiği adama anlattı. Adam, "Kabulümsün" dedi. 3 ay önce nişanlandılar.

Peşini bırakmadılar
Ancak kısa bir süre sonra ise mutlulukları kabusa döndü. Genç kadının daha önce birlikte olduğu polis memurları tacize başlamıştı. İlişkiye girmek istediklerini söylüyorlardı. Tacizlerle tek başına mücadele edemeyen kadın, sıkıntısını nişanlısı ile paylaştı. Çift, yaşanan sıkıntıyı çözmek için çareler düşünmeye başladı. Polis memurları ile genç kadının yaptığı konuşma da durumu düzeltmemişti.

Dinlemeye takıldılar
Astsubay K.D., durumu Samsun’da yaşayan halasının oğlu ile paylaştı. İstanbul’a geleceğini söyleyen hala oğlu A.S., polislere gereken dersi vereceğini söyledi. Ancak MLKP örgütü üyesi olan A.S.’nin telefonları bir süredir polis tarafından izlemedeydi. Astsubay K.D. ile halasının oğlu A.S. arasında geçen telefon görüşmesi de Samsun Emniyeti tarafından kayda alındı. Samsun Emniyeti, hızla İstanbul Emniyeti’ni uyardı.

Tacizcilere işlem yok
İstanbul’a otobüsle gelen A.S., Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Sorgulamanın ardından gerçek anlaşıldı. Bunun üzerine polis memuru kadın da, azmettirici olduğu iddiası ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Savcılığın talimatı ile astsubay K.D. de Merkez Komutanlığı’nda gözaltına alındı. Tacizci polis memurları ile ilgili olarak ise herhangi bir işlem yapılmadığı, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın talimat vermesi halinde idari soruşturma başlatılabileceği kaydedildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla