Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 11:21   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin Transferi Yorumladı!.. Süprizimiz Var

SİNAN ENGİN TRANSFERİ YORUMLADI!.. Click the image to open in full size.Haberi yazdırın11 Haziran 2008 12:22Click the image to open in full size.
Beşiktaş menajeri Sinan Engin, transferle ilgili olarak merak edilen herşeyi MARATON.COM.TR'ye anlattı.


Sinan Engin, Siyah beyazlı taraftarların bu transfer döneminde, süprizlere açık olması gerektiğini söyleyerek, forvet hattı ve orta alana her an 2 transfer yapabileceklerini belirtti.


Savunmaya yaptıkları transferleri le bu mevkideki problemleri çözdüklerini ifade eden Engin “ İyi bir kadro kuruyoruz.Hiç kimse merak etmesin, Beşiktaş çok iyi bir takım oluyor.Gelecek yıl taraftarımız koltuğuna kurulup, rahatça maç seyredebilecek “ diye konuştu.

MARATON.COM.TR'ye açıklamalarını sürdüren Sinan Engin “ 2 transfer daha yapabiliriz. Bu forvet ve orta saha olacak.Orta alana alacağımız oyuncu hem ofansif hem de defansif olacak.Beşiktaş, kolay gol atacak çok da zor gol yiyecek.Ayrıca Nuri Şahin'in transferini de 10 gün içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum“ dedi.



Engin ayrıca Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Zan ile ilgili hiçbir şey söylemek istemediğini ve bu konuda sessiz kalmayı tercih ettiğini de vurguladı.

Bu arada Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın bütün oyuncuları telefonla teker teker arayarak kendilerine verileni antrenman programına uyup uymadıklarını sorduğu öğrenildi.

MARATON.COM.TR/ÖZEL
themadpol Ofline