Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 11:55   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transfer işi beceri ister Şeref Nasır

Beşiktaş bu sene transferde tespit ettikleri isimleri yine renklerine katamadı gibi görünüyor. Ertuğrul hocanın çok istediğini defalarca deklare ettiği Giray’ın bonservis bedelinin 5 milyon YTL olduğu için transferi askıya aldıkları açıklandı ve Manisa’dan orta saha oyuncusu Selçuk üzerinde yoğunlaştı teknik komite. Trabzonspor Giray’ın 5 milyonluk bonservis bedelini 2 milyona indirerek transferini gerçekleştirirken ayrıca Selçuk’u da renklerine kattılar.
Her iki transferin gerçekleşmesi olayında Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ın rolü vardı. Tebrik etmek lazım Trabzonlu yöneticileri. Kendilerinin de belirttikleri gibi ilk defa Beşiktaş’ın elinden transfer etmek istedikleri oyuncuları kaptılar. Acaba Trabzonlu yöneticilerin becerisi mi yoksa Beşiktaşlı yöneticilerin beceriksizliği mi etken bu transferlerde? Nasıl olsa geri dörtlüye Sinan Engin’in seyrettiği ve kefil olduğu milli takımlarında dahi göremediğimiz Çek oyuncuları aldılar.
Ümit ederim ki bunlar da Diatta, Higuain ve Shildenberg gibi çıkmazlar. Beşiktaş’ın hem maddi hem manevi yönden transfer hatalarına tahammülünün kalmadığını bilmesi gerektiğini altını çizerek söylüyorum. Şu ara Nuri Şahin üzerine yoğunlaşıldı. İyi bir transfer olur eğer İranlı menajeri tarafından rakam yukarıya çekerek işi bitiremezlerse. Menajerlerle iş bitirmek hakikaten zor. Bakalım ilk defa karşımıza çıkacak olan bu sonuç hangi rakamla alınacak.
Orta saha için Ekrem Dağ transfer edildi. Rahat adam ekarte eden ama son vuruşlarda etkisiz olan ve hava hakimiyeti olmayan bu oyuncu Beşiktaş’ın derdine ne kadar derman olacak!..
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla