Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 12:04   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gruptan nasıl çıkarız?

İşte bu akşam oynanacak İsviçre maçı öncesi olası ihtimaller...
Portekiz yenilgisiyle kötü başlangıç yaptığımız Avrupa Şampiyonası’nda "Ya tamam, ya devam" maçına çıkacağız.
Basel’de saat 21.45’te başlayacak ve ATV ile Lig TV’den naklen yayınlanacak zorlu mücadeleden puanla ayrılamazsak büyük ihtimalle havlu atacağız.
İHTİMALLER
Kazanırsak: İsviçre'yi yenersek çeyrek final şansımızı Çek Cumhuriyeti maçına taşıyacağız. Eğer Portekiz de Çek Cumhuriyetini yenerse averaj büyük önem kazanacak. Eğer bugünkü maçlar sonunda Millilerimiz averajla Çekler'in üzerinde 2. sıraya çıkarsa, son maçta beraberlik bize yetecek. Eğer Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçı berabere biter ya da Çekler kazanırsa son maçımızı da kazanmamız şart olacak.
Berabere kalırsak: Eğer İsviçre ile berabere kalırsak Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçının önemi daha da artacak. Averajımız İsviçre'den daha kötü olduğu için 3. maçlara 4. sırada gireceğiz. ve son maçımızda Çekler'i mümkünse farklı yenmeyi ve İsviçre'nin Portekiz karşısında kötü bir sonuç almasını bekleyeceğiz.
Yenilirsek: Eğer İsviçre'ye yenilirsek ve Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçı berabere biterse ya da Çekler kazanırsa matematiksel olarak eleneceğiz. Ama bu maçta her Portekiz galip gelirse son maçlarda Çekler'i çok farklı bir skorla yenmenin ve Portekiz'in de İsviçre'yi farklı yenmesinin hayalini kuracağız, yani tam bir mucize bekleyeceğiz.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla