Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 14:44   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gel de gülme bu savunmaya

Denizli'de horoz dövüştürenle polis baskın yaptı. Hayvan sahiplerinin savunması evlere şenlikti.
Denizli'de horoz dövüştürenlerden fıkralık savunma. Kendilerini aklama adına komik duruma düştüler. Meğer "horozlar arasında güzellik yarışması" yapıyorlarmış.

Denizli'de, bir lokalde horoz dövüştürerek kumar oynadıkları iddia edilen 28 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Denizli 3. Sanayi Sitesinde bulunan bir lokalde, düzenli olarak horoz dövüştürüldüğü ihbarını alan polis ekipleri, gece belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Lokalde, pist şeklinde düzenlenen alanda iki horozun bulunduğunu tespit eden ekipler, Denizli ve çevre illerden geldikleri belirlenen 28 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 26 kişiye, ''kumar oynamak'' suçundan 125 YTL idari para cezası uygulandı, 2 kişiye ise ''kumar oynamak için yer temin etmek'' ve ''hayvanlara kötü muamele'' suçlarından adli işlem yapılacağı bildirildi.

''GÜZELLİK YARIŞMASI YAPIYORDUK''

Kümes Hayvanlarını Koruma Derneği Denizli Şube Başkanı Ömer Oğuz ise gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni açılan derneklerine üye kaydı yapmak amacıyla hayvan sevenleri çağırdıklarını savundu.

Çevre sakinlerinin ihbarda bulunması üzerine polis ekiplerinin olay yerine geldiğini belirten Ömer Oğuz ''Emniyet mensupları faaliyetlerimizi inceleyip, rapor tuttular. Kanatlı kümes hayvanlarını tanıtmaya çalışan, hayvan seven insanlarız'' dedi.

Derneğin 3 gün önce kurulduğunu ve üye kaydetmek amacıyla bir araya geldiklerini iddia eden Ömer Oğuz, operasyon sırasında, lokalde bulunan çeşitli türdeki horozlar arasında güzellik yarışması yaptıklarını ifade etti.

Bu arada, basın mensuplarının görüntü alabilmeleri için lokalin dışına çıkarılan horozun tüylerinin yer yer dökülmüş olması dikkat çekti

__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla