11-06-2008, 15:56
|
#16 |
| Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: lepido´isimli üyeden Alıntı
işte milli takımın başarısızlık formülü burada gizli, aslında gizli falan değil, çok açık, turnuvada iyi oynadı dediğiniz bir takımın son aylarda yaptığı maçlardaki 11'lerine bir bakarsanız şu anki 11'leriyle aralarında 1-2 oyuncu dışında fark olmadığını görürsünüz, bu turnuvaya hazırlanırken diğer milli takımlar esea adamlarını denerlerken biz ise gönderilecek 3 oyuncuyu belirlemek için kullandık bu hazırlık maçı kontenjanlarımızı, adamlar bu üst düzey mücadelelerde aksamayalım diye gerekirse en önemli adamlarını oynatmazlarken biz aman onlara laf söyletmem mantalitesiyle 3-4 oyuncuyu son haftaya kadar idmana bile çıkarmayıp ilk maçta sahaya sürdük, gelinen noktada servet, gökhan ve emre'nin durumunu anlatmama gerek yok sanırım, hatta servet "sakat olmasaydım o goldeki hatayı yapmazdım" diyebilecek cesareti de kendinde bulabiliyor, ufak bir örnek : romanya'yla tam 1 yıl önce yaptığımız hazırlık maçındaki romanya 11'inin 8'i fransa karşısında 11'deki yerlerini aldı, bizim ise o maçta 11'de çıkan 5 oyuncu(serdar, toraman, üzülmez, topuz ve ünal) 23 kişilik kadroda bile yoklar, sorunu orda burda aramanıza gerek yok, biraz analitik düşünmeniz yeter, sorun çok açık, tabi bu ülkede analitik düşünebilen, matematiksel yorumlar çıkartabilen teknik adamlara değer vermeyip "hadi koçum yaparsın sen, yürü be" gazlarının uzman adamlarını yüceltirsek sonuçlarına da katlanırız... |
Sana katılacağımı hiç düşünmezdim ama... KATILIYORUM
__________________ Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN |
| |