Ben Beyoğluspor Kulübü’nün müzesinde araştırma yaparken Beyoğluspor Başkanı Niko Zaryodakis’le ahbap oldum ve Yanni’den söz açıldığında Zaryodakis bana şöyle bir hatırasını anlattı. “Bir ara Vedihi takıma girdi. Yanni yedekteydi ve ilk 15’e girmesine imkân yoktu. Ona ‘artık sen forma yüzü göremezsin, gel bizde oyna dedim’. Yanni de dedi ki ‘Yarın öbür gün Vedihi sakatlanırsa Beşiktaş’ın bana ihtiyacı olmayacak mı? Kusura bakmayın ben Beyoğluspor Kulübü’ne gelemem. Beşiktaş’ta yedekte kalmak da benim için bir şereftir”. Gözlerim ağrıdı okumaktan çok da uzun olmuş Paylaşım için çok teşekkürler.. Objektif ve güzel bir anlatım olmuş.. Vala Somalı diye aratırsanız bu tarihten parçaların videolarını da bulabilirsiniz hatta forumda mevcut olduğunu hatırlıyorum.. Alıntı yaptığım konu ise beni gerçek anlamda duygulandıran bir hikaye oldu.. İşte şerefli ikinciliklerimiz, Beşiktaş'ta yedek kalmanın bile şeref olarak görülmesi birçok şampiyonluğa bedeldir gözümde..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. |