Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 08:15   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Levent Erdoğan: Sağlam ve Engin'in isteklerini gerçekleştirdik

Levent Erdoğan: Sağlam ve Engin'in isteklerini gerçekleştirdik
Transferde takıma önemli takviyeler yaptıklarını belirten Beşiktaş Asbaşkanı Erdoğan, "Hocamız kimi isterse aldık. Özellikle de defansımızı sağlamlaştırdık. Şampiyonluk hasretimizi bu kez bitireceğiz" dedi

Click the image to open in full size.

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Levent Erdoğan, İsviçre Kartalları Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı ve yeni sezonla ilgili iddialı konuştu. Erdoğan, bu sezon şampiyonluğa inandıklarını ve güçlü kadro kurduklarını belirterek, "Kimse merak etmesin. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve menajerimiz Sinan Engin'in isteklerini yerine getirdik.

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayıp, bitiminde de mutlu sona ulaşacağız. Güçlü bir kadro oluşturduk. Takımda eksik olan yerleri doldurduk. Özellikle de bu sezon defansımızla ön plana çıkacağız. Şampiyonluk hasretimizi bitireceğiz" dedi. Nuri konusundaki pürüzlerin büyük ölçüde giderildiğinin müjdesini de veren Levent Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Schalke ile özel maç

"Fenerbahçe ile ligi aynı puanla bitirdik. Özellikle derbi maçlarını kazanarak şampiyon olmalıyız. Bunu yeni sezonda başaracağımıza inanıyorum."

Erdoğan gecede, İsviçre Kartalları Başkanı Güray Unudulmazkan ve yardımcısı Hasan Göksungur'a kartal amblemli plaket verirken şunları söyledi: "Beşiktaş'ın büyüklüğü büyük aile olmasından kaynaklanıyor. Yeni sezonda üç cephede birden zirveye koşacağız." Bu arada Beşiktaş'ın Avusturya kampında 26 Temmuz'da Schalke hazırlık maçı oynayacağı açıklandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline