Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 09:02   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Hala ümidimiz var"

Click the image to open in full size."Hala ümidimiz var"
12.06.2008 09:57
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Avrupa Şampiyonası'nın içindeyiz, hala ümidimiz var'' dedi. Fatih Terim, İsviçre maçının ardından yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonası'nın İsviçre maçıyla başlayacağını belirttiğini hatırlatarak, 3 puanla başlamalarının güzel bir duygu olduğunu söyledi. Galibiyetin, futbolcuların özgüveni açısından da önemli olduğunu ifade eden Terim, şunları kaydetti:
''Müthiş mücadeleleri nedeniyle futbolcuları tebrik ediyorum. Avrupa Şampiyonası'nın içindeyiz, hala ümidimiz var. İsviçre güçlü bir takım ve bu nedenle önemli bir galibiyet diye düşünüyorum. Yağmurun lehimize olacağını düşünmüştüm. Ama bu kadar ağır bir yağmur beklemiyordum. Semih, önemli bir oyuncu. Ne zaman oynasa hep pozitif oynuyor. Semih gol adamı. Hep gol bekliyoruz. Tuncay da çok önemli bir futbolcumuz. 90 dakika özveriyle koştu, mücadele etti. Hakan Balta ve Servet de iyiydiler. Hamit biraz eksik ama müthiş mücadele verdi.''
Maçın adamı seçilen Arda ile ilgili sorulan soruya ise Terim, ''Tesadüfen benim eski takımıma geldi. İlk (A) takımına koyduğum zamandan itibaren daha çok fizik-kondisyon ve tekniğini geliştirmesini bekledim. Çok önemli bir futbolcu olacak'' dedi.
MAÇIN ADAMI ARDA TURAN
Karşılaşma boyunca iyi mücadele gösteren ve son dakika attığı golle Türkiye'ye 3 puan kazandıran Arda Turan, maçın adamı seçildi. Karşılaşmanın hemen ardından doping kontrolü için çağrılan Arda'nın ödülünü Fatih Terim aldı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla