Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 10:31   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
45 dakika Rıdvan Dilmen






Fatih Terim 45 dakika teknik direktörlük yaptı. Portekiz maçının tamamında ve dün ilk yarı boyunca oyuncularımızı oynadıkları yerlerde oynatmadı. İki iki daha dört.
Hadi dünkü maçın ilk yarısında sağnak yağmur planları alt üst etmiş olabilir. Gökdeniz, Arda, Nihat, Tuncay ve Tümer gibi oyuncular bireysel yeteneğe sahip, çalım atan, dripling yapan isimler. Ancak ağır saha bu oyuncuların özelliklerini ortaya koymalarını engelledi. Click the image to open in full size.
Devrede Fatih Terim Milli Takıma çağırdığı oyuncuları gerçek mevkilerine koydu. Nihat’ın yanına Semih geldi, Nihat rahatladı. Arda orta dörtlünün solunda, Tuncay orta dörtlünün sağında rahatladı. Mehmet Topal ile Aurelio göbekte rahatladı. Kısacası tipik 4-4-2’ye döndük. Zemindeki su da çekilince işimize geldi.
Semih sırtı dönük oynayan takımdaki tek oyuncumuz. 135 dakika tenis maçları oynayan Milli Takımımızı rakip sahaya taşıdı. Vuramadığı zamanlarda rakibe vurdurmadı. Ama çoğu zaman da vurdu. Semih markajdan kurtulup, doğru koşular yapacak, yükselip vuracak önemli bir oyuncu. İlk yarıda Arda yine sahadaydı. Ama bir ortaya bile teşebbüs etmedi. Ne zaman Semih forvete geçti. Ondan sonra ortalamaya başladı. Semih bütün takımı pozitife çevirdi.
İkinci yarıda Fatih Terim’in yaptığı bütün doğruların karşılığı geldi. Zeminden dolayı Tümer ve Gökdeniz kötü oynadı dersek hata yapmış olabiliriz. Volkan oyunun son bölümünde iki hamlede kurtardığı topla maçın kahramanıydı. Ama en büyük kader adamı 135 dakika sonra doğrulara dönen Terim’di.
Pazar günü formalite maçı oynayacaktık. Artık önemli bir finale çıkacağız.






Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla