Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 10:39   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Krediyi kaptık iş Çek'e kaldı! Osman Tanburacı

Kadro yine farklı!... Göçüp gidecem üst üste aynı kadroyu üç kez göremeyecem!... Bizden üç kişi de onlara vermişiz; Gökhan Dinler, Hakan Yakın, Eren Derdiyok!... Yırtıyorlar ortalığı... İlk 10 dakika sahaya hakim olan biziz. Solda Arda, ortada Tümer ayağında top tutanlar. Tuncay yine delifişek ve Nihat'la yine yapışık.Her topa sarmaşık! Gökdeniz var-yok! Aurelio rakibi bozuyor sağa-sola top taşıyor... Emre Aşık'la, Servet bu kez kornerlerde ileri çıkıyor. Terim gol demiş belli. Sanki gol de gelecek gibi... Hatta 29'da Tuncay aut çizgisi dibinde on sekize girerken düşürülüyor, duran toptan Arda'nın zor kafası direkten dönüyor Veee...
Yağmur başlayınca talih dönüyor...
Gökyüzünden sel boşanıyor, top tutmak mümkün değil; bizde de Tümer, Arda, Gökdeniz topla oynayan adamlar. Zorlanıyoruz. Yağmur hızımızı kesiyor, saha ağırlaşıyor, kora kor mücadelede rakip daha akıllı. Uzaktan vuruyorlar Hakan Yakın çakıyor, Barnetta vuruyor Volkan son anda çeliyor. Eyvah durduk! Yağmur fiyakayı bozdu, yine beleşten ikram bir gol yedik.
İsviçreli Derdiyok bize dert yüklüyor. Ara pasına dalıyor Volkan yine açılıyor ama nafile Eren topu aşırıyor Volkan vızzzz.... Kalemizin içine koşan yok! Top suya takılıyor ve Eren'in getirdiği topta Hakan Yakın'la neredeyse kendi kalemize gol atıyoruz!
İlk yarı Hakan Yakın'ın iki adımdan kaçırışıyla bitiyor, yağmur da golü yedirdikten sonra duruyor.
Müthiş bir ikinci yarı
Terim oyunlardan oyun denemeye devam ediyor. Tümer'le Gökdeniz niye oynadılar niye çıktılar, bu kadar çabuk havlu atılır mı? Yerlerine girenler farklı işlevdekiler. Mehmet Topal'la Tümer bir değil. Gökdeniz'le de Semih! Terim'in bir bildiği vardır herhalde demeğe kalmıyor 'nöbetçi golcü Semih' yüksekten vuruyor kafayı 1-1. Yağmur duruyor biz başlıyoruz. Yükleniyoruz ama arkamıza da durmadan top atıyorlar. Müthiş mücadele var. İşte bunu istiyoruz. Haysiyetli oyun. Gol için oyun. Tur için oyun. Korkmadan!
Çok adamla hücum ediyoruz. Terim riski göze aldı. Arda mükemmel sıyrılıyor, Tuncay pozisyonda ama ne kaleye ne pas... Nihat yetişemiyor gol kaçıyor gol... Garanti gol! Dakika 73... Müthiş bir denge var. İsviçre defansı Senderos ve Magnin'le ayakta. Cabanas da oyuna giriyor ama atak üstüne atak yapıyoruz. Vurgunum böyle oyuna. Bu kez hocaları Terim'in yükünü hafifletiyor çocuklar. Galibiyete oynuyorlar.
O da ne bir kontratak! 4'e 1 geldiler Volkan bu kez kurtarıcı rolünde.Bravo Volkan. Mucize gerçekleşti. Son dakikadan da öte... Arda daldı hançer gibi İsviçre'ye... Bir çaktı ağlar ağladı!... 2-1 galibiz... Krediyi kaptık iş Çek'i imzaya kaldı.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla