Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 14:34   #1
ibrahim furkan
 
ibrahim furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lakers 2-1 Yaptı 87_81

Staples Center'daki NBA Finallerinin 3. macı iki takımında düşük şut yüzdesiyle başladı.Ancak Kobe Bryant'ın oyuna kendini vermesiyle Lakers farkı 7 sayıya kadar çıkardı.(9-2)Lakers farkı daha da arttırmak isterken Boston oyunu yeniden dengeledi ve ilk çeyrek 20-20 eşitlikle sonuclandı.

İkinci ceyrek yine Lakers'ın üstün oyunuyla başladı ve skor 29-22'ye kadar geldi.Boston farkı azaltsa da Staples Center'ı arkasına alan Lakers yeniden farkı 11 sayıya kadar çıkardı.Boston devrenin sonunda birkez daha toparlandı ve devre 43-37'lik Lakers üstünlügüyle sona erdi.

Üçüncü ceyrek yine Kobe ve Lakers'ın iyi oyunuyla başladı.Ancak bu çeyrekte Ray Allen'ın önderligindeki Boston farkı eritti ve öne geçti.Boston farkı açmaya calıssa da Bryant ve Vujacic buna izin vermediler ve çeyregi 62-60 Celtics önde kapadı.

Son ceyrek Vujacic'in üç sayılık basketiyle basladı ve Lakers öne gecti.Lakers bir ara yine geriye düşse de Kobe ve Vujacic'le üstünlügü eel gecirdi.Pau Gasol'le de farkı açtı.(78-72)Boston geri dönüp farkı yeniden 2'ye indirse de Kobe yine cok kritik anlarda kaydettigi sayılarla skoru rahatlattı.Ve Los Angeles Lakers macı 87-81 kazanarak seride durumu 2-1'e getirdi.

Lakers'da normal sezonun MVP'si Kobe Bryant kaydettigi 36 sayıyla macın en skorer ismi olurken benchden gelen ve cok cok kritik yerlerde önemli basketler bulan Sasha Vujacic 20,son çeyrekte açılan ve 12 ribaunt alan Pau Gasol 9,1/6 saha içi isabetiyle oynayan Derek Fisher 6 ve 9 ribaunt alan Lamar Odom 4 sayı üretti.


Click the image to open in full size.

Boston'da ise Ray Allen 25 sayısıyla en önemli isim olurken 12 ribaunt alan Kevin Garnett 13,benchden gelen James Posey 9,Rajon Rondo ve Kendrick Perkins 8'er ve 6 ribaunt alan Paul Pierce ve Eddie House 6'sar sayı kaydettiler.

Click the image to open in full size.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
ibrahim furkan Ofline   Alıntı ile Cevapla