Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 16:34   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ankaralı yamyama müebbet!

Click the image to open in full size.
Ankaralı yamyama müebbet!
12 Haziran 2008 Perşembe 15:50
Ankaralı Hanibal'a mahkeme heyeti acımadı! Heyet, Özgür Dengiz'i dinledikten sonra kararını verdi. İşte kararın ayrıntıları!

Ankara'yı şok eden cinayetler serisinin zanlızı Özgür Dengiz'e iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Dengiz, cezaevinde özel bir odada ve koruma altında tutulacak!
Ankara'da İmrahor Çöplüğü'nde öldürdüğü Cafer Er'in kol ve bacaklarından "fleto" çıkararak yeme hazırlığı yaptığı ortaya çıkan iki cinayet olayının zanlısı Özgür Dengiz, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi. Mahkeme, Dengiz hakkında takdiri indirim maddelerini de uygulamadı.

Kızılay'da 5 Mayıs 2007'de bilgisayarcı Sedat Erzurumlu'yu öldüren, 13 Eylül'de 2007'de de Cafer Er'i öldürdükten sonra etlerini keserek yediğini söyleyen Dengiz'in yargılandığı dava sonuçlandı.

Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın dünkü karar duruşmasına tutuklu sanık Dengiz, maktullerin yakınları ve tarafların avukatları katıldı. Sanık avukatının, cumhuriyet savcısının esas hakkındaki mütalaasına karşı savunmasını yapmasının ardından son sözleri sorulan Dengiz, "Diyeceğim bir şeyim yok" dedi. Kararı açıklayan Mahkeme Başkanı Mesut Öztürk, Dengiz’in, Erzurumlu ve Er’i öldürmek suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildiğini açıkladı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla