Beşiktaş günlüğü | | Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Tomas Zapotocny'nin ismi borsaya bildirildi.
13.6.2008 Zapotocny de
bildirildi
Beşiktaş’ın her konuda anlaşmaya vardığı ancak transferi resmiyet kazanmayan Tomas Zapotocny’nin ismi de dün borsaya bildirildi. Bu arada yıldız oyuncunun Udinese’yle olan sözleşmesinin 1 Temmuz’da biteceği için Beşiktaş ile yaptığı anlaşmanın henüz başlamadığı kaydedildi. Zapotocny’nin 26 Haziran’daki sezonun ilk idmanında yerini alacağı belirtildi. Batuhan’dan
inciler!
Davranışları nedeniyle eleştirilen Beşiktaş’ın genç yıldızı Batuhan Karadeniz, maraton.com.tr’ye ilginç açıklamalarda bulundu. 17 yaşındaki futbolcu, “Avrupa’nın taşı toprağı altın. Bütün liglerden teklifler geliyor. İnşallah değerlendireceğiz. Beşiktaş’la bir yıllık daha kontratım var. Avrupa’ya gitmek istiyorum” diye konuştu. Kombinelere
ilgi az
Dün satışa sunulan Beşiktaş’ın yeni sezon kombine kartlarına taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi. Siyah-Beyazlı taraftarların, maçların Olimpiyat Stadı’nda oynanması halinde bir bilet bedava alacak olmalarına rağmen, kartlara rağbet göstermediği kaydedildi. Beşiktaş’ın maçlarını henüz hangi statta oynayacağının netlik kazanmaması da bilet satışlarına darbe vurdu. Nobre yanıt
bekliyor
Daha önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a başvuran ve yeni sezon hazırlıkları öncesinde fazladan izin isteyen Mert Nobre, durumun netleşmesini bekliyor. Tatilini Brezilya’da geçiren Sambacı’nın, Sağlam’ın vereceği karara göre Türkiye’ye dönüş tarihi belirleyeceği kaydedildi. Nobre, çalışmaların Türkiye etabını pas geçip, Avusturya kampına çıkmak istediğini hocasına iletmişti. ‘Bomba gibi
geliyorum’
Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle geçen sezon bir türlü bekleneni veremeyen Beşiktaş’ın genç yıldızı Serdar Kurtuluş umutlu. 20 yaşındaki başarılı oyuncu, “Zor dönenimde hocam ve takım arkadaşlarım bana çok destek oldu. Kötü günler geride kaldı, yeni sezonda elimden geleni yapıp, takımıma borcumu ödeyeceğim” diye konuştu. Cevahir’e
Kartal Yuvası
Kulübün lisanslı ürünlerinin satışını yapan Kartal Yuvası mağazalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Mecidiyeköy’deki Cevahir Alışveriş Merkezi’nde yeni bir Kartal Yuvası satış noktası açıldı. 244 numarada hizmet verecek olan mağazaya Beşiktaşlı taraftarlar ilk günden büyük ilgi gösterdiler. Toraman
soru bekliyor
Beşiktaş’ın resmi internet sitesinde yer alan Cola Turka ile Soru Cevap bölümünde kaptan İbrahim Toraman taraftarlarla buluşacak. 27 Haziran’a kadar Siyah-Beyazlı futbolseverlerin göndereceği sorulara İbrahim Toraman yanıt verecek. Mevlüt Erdinç’e
Alman kancası
Siyah-Beyazlılar’ın transfer gündeminde yer alan Mevlüt Erdinç’e Borussia Dortmund’un talip olduğu kaydedildi. İtalya’nın önde gelen transfer sitelerinden tuttomercatoweb.com adresinde yer alan haberde, yıldız futbolcunun da Dortmund’un teklifine sıcak baktığı ifade edildi.
__________________ Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN |