Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 08:11   #6
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Atatürk’ü sevmiyorum’ sözleriyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Bezirgan, türban eyleminde çocuğunu düşürdüğü ortaya çıktı!
‘Atatürk’ü sevmiyorum’ sözleriyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Nuray Bezirgan ‘Başörtüsü eyleminde polis copuyla bebeğimi düşürdüm. Düşüncelerimi söyledim. Bu kadar acıdan sonra geri adım atmam’ dedi


BENİ TEHDİT EDİYORLAR
Bezirgan sözlerine şöyle devam etti ‘Ben sözlerimin arkasındayım, ben herhangi bir kişiyi sevmiyorum diye o kişi değersiz mi olacak. Böyle anlaşılacağını bilmiyordum. İngiliz Mandası dendi. Benim kastetmek istediğim şey dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir yasak yok. Orada canlı yayında bir anda ağzımdan İngilizler çıktı. Yani fark etmiyor İngiliz Amerikan ya da Fransız. Neticede İngiliz ve Amerikalıların Irak’taki halka yaptıkları zulmü görebiliyorum. Humeyni’yi Müslüman olduğu için seviyorum ama bu benim Humeyni’nin her yaptığını onaylayacağım anlamına gelmez.’ Kanada’ya tehdit telefonları aldığı için gittiğini anlatan Bezirgan yine aynı şeyleri yaşadığını ifade ederek, ‘Evim belli, adresim belli. Çocuklarım Allah’a emanet. ‘Adresini, numaranı biliyoruz. Geri adım atmazsan çok kötü olur’ diye tehdit telefonları alıyorum. Tarih tekerrür ediyor ama ben doğru bildiğimden dönmeyeceğim’ diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla