Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 08:24   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Küstahlara dersini verin

Terim, soyunma odasında A Milli Takım futbolcularını bu sözlerle ateşledi

Blick Gazetesi’nin ‘döner kebap’ sayfasını maçtan 15 dakika önce statta futbolcularına gösteren A Milliler’in hocası ‘Beni ne hale getirmişler gördünüz mü? Sahada derslerini verin!’ dedi. Terim Semih’i ‘Çık ve golünü at’ diye motive etti; Arda’ya da ‘Yıldızlar böyle günde belli olur’ diye gaz verdi


Maç öncesi taktik konuşmadı!


İSVİÇRE maçı geride kaldı, ama soyunma odasında konuşulanlar gündeme damgasını vuracak gibi! Basel’de Ramada Plaza Otel’de Blick Gazetesi’ni alanlar, beyninden vurulmuşa döndü. Çünkü Terim’in ‘kebap’ olmuş karikatürü vardı. Apar topar gazete toplatıldı ve futbolcuların görmesi engellendi. Ancak statta Terim’in taktik vermesini bekleyen futbolcular yanıldı. Çünkü Terim, herkese Blick’i gösterdi.


Semih ve Arda’nın başını okşadı


ELİNDEKİ gazeteyi havaya kaldıran Terim ‘İşte bizi soktukları durum bu!.. Beni döner kebap yapmışlar. Bu oyuna gelmeyin.. Küstahlara, şımarıklara dersini sahada verin’ dedi. Arda’ya da ‘Çık sahaya ve yıldız olduğunu göster. Seninle herkes gurur duysun’ dedi.. Terim, ikinci yarıda Semih’e de ‘Nihat’ı sağa çekiyorum. Tek forvet sensin. Hava toplarından gol bekliyorum’ dedi. Semih de hocasını utandırmadı..


10. Yıl Marşı ile zaferi kutladık


MAÇ bitimi soyunma odasında kıyamet koptu.. Basel’de panter kesilen Volkan omuzlara alınırken, 10. Yıl Marşı hep bir ağızdan söylenip zaferimiz kutlandı. Terim ‘Ayağımız yere bassın. Daha işimiz bitmedi.. Pazar gecesi tarihi bir maç daha oynayacağız. Başarısız olursak sevincimiz kursağımızda kalır’ uyarısında bulundu. Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl ‘Biz bu çocuklara güvendik. Çekler’i de yeneceğiz’ dedi.


Hamit: Servet güven kaynağı!


MİLLİLER’İN sağ bekteki dinamosu Hamit şunları söyledi: Halil’in takımda olmamasına üzülüyorum. Bana artı değer katıyordu, moral veriyordu. Onun eksikliğini hissediyorum.. İsviçre maçında Terim’in Arda ve Semih’i oyuna alması çok doğru bir karardı. Bindirmeler yapıp, rakibi çökerttik. Servet’in sahada olması bize güven veriyor.. Bu moralle inanıyorum ki, Çek maçından da zaferle ayrılacağız..’
Aygün ÖZİPEK


Çek maçına en yaşlı hakem: FRÖJDFELDT


PAZAR gecesi Çek Cumhuriyeti ile oynayacağımız kader maçına Peter Fröjdfeldt atandı. 45 yaşındaki İsveçli düdük, Euro-2008’in en yaşlı hakemi unvanına sahip. Fröjdfeldt, Zenit ile Glasgow Rangers arasındaki UEFA Kupası final maçını yönetmişti. İsveçli hakemle, Zürih’i 2-0 yenen Beşiktaş, Porto’ya 2-0 yenildi. Bosna da elemelerde Türkiye’yi 3-2 mağlup etti.

Gruptan çıkarsak 4 milyon euro kasada


EURO 2008’DE yoluna devam eden ülkeler kasasına dolduracak. Türkiye de, Çek Cumhuriyeti karşılaşmasından zaferle ayrılır ve çeyrek final vizesini alırsa 4 milyon euro’yu cebine koyacak. Federasyonun bu parayı A Milliler’e prim olarak dağıtması bekleniyor. Şampiyon olan takım toplam 23 milyon euro kazanacak. Galibiyete 1 milyon, beraberliğe de 500 bin euro veriliyor.


Euro 2008’de 6 hoca 60 YAŞIN ÜSTÜNDE!


AVRUPA Futbol Şampiyonası’na tecrübeli teknik adamlar damga vurdu.. İspanya’nın patronu Aragones ve Yunanistan’ın hocası Rehhagel tam 70 yaşında. Beenhakker (Polonya) 65, Scolari (Portekiz) 60 yaşında. Löw (Almanya) 48, Donadoni (İtalya) 44, Van Basten (Hollanda) 43, Biliç (Hırvatistan) 43 yaşında. Euro 2008’in hoca yaş ortalaması 56.88 olarak belirlendi..


Çekler’e 2. yarı kadrosu


A MİLLİ Takım, İsviçre maçı sonrası Basel’den Cenevre’ye sabah 04.30’da dönünce Teknik Direktör Fatih Terim, sabah ve akşam yapılacak iki idmanı da iptal etti. Futbolcuların çoğu dün otelde dinlenirken, birkaç oyuncu kenti gezdi. Milliler’in pazar gecesi Çek maçı kadrosu da yüzde 99 belli oldu.. Terim’in İsviçre maçının ikinci yarısında zafere ulaşan kadroyu Çekler’e karşı sahaya süreceği öğrenildi. Buna göre kalede Volkan, defansta Hamit, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta ortada Mehmet Topal, Aurelio, Arda, Tuncay, forvette de Nihat ile Semih görev yapacak.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla