
Podolski iddiası
Beşiktaşımızda transfer rüzgârı dinmek bilmiyor... Tuna, Ekrem Dağ, Seriç, Zapotocny ve Sivok’u renklerine bağlayan takımımız, Başkanımız
Yıldırım Demirören önderliğinde bir yıldız ismi daha kadrosuna katmak için harekete geçti. Demirören’in, Podolski’nin menacerleriyle bir görüşme yaptığı öğrenildi. Bayern’in yeni hocası Klinsmann’ın istemediği Podolski’ye, İngiliz kulüplerinin de talip olduğu, ancak Kartal’ın şansını zorlayacağı belirtildi.
B planı gurbetçiler
Başkanımız Demirören'in B planı da hazır... Bobo’nun takımdan ayrılması neredeyse kesinleşirken, Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’nin de gündeminde yer
alan Halil Altıntop için devreye girdi. Nuri Şahin için temaslarını sıklaştıran Kara Kartallar, alternatif olarak Yıldıray Baştürk’ü de düşünüyor. Ancak Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Stuttart’ta görev yapan Yıldıray Baştürk ismine sıcak bakmadığı ve Nuri’yi kadrosunda görmek istediği kaydedildi.
Kaynak: Fanatik
12.06.2008