Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 17:14   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Vicdanın rahat mı Müdür Bey?

Balıkesir'de öyle bir iddia ortaya atıldı ki yenilir yutulur değil. İddiaya göre öğrenciler bodrum kattaki sınıfa kitlendi..!

Balıkesir'de bir okul müdürü için ortaya atılan iddialar Burhaniyelileri sokağa döktü. İddialara göre bir okul müdürü karne sevincinin yaşandığı böyle bir günde "Katkı parası" vermedikleri gerekçesiyle bazı öğrencileri bodrum katındaki boş sınıfa kapattı! Duruma sinirlenen bir öğrenci velisi de okul basıp müdürü yumrukladı.

Balıkesir'de ortaya atılan iddialara göre İlköğretim Okulu Müdürü, okulun bahçe düzenlemesi için yapılan harcamaları karşılamak üzere öğrenciler aracılığıyla velilerinden 25'er YTL para istedi. Öğrencilerin büyük bir bölümü istenilen parayı getirirken bazı öğrenciler maddi durumlarını gerekçe göstererek parayı vermedi.

Okul müdürü yaptığı tüm uyarılara rağmen istediği parayı toplayamayınca bu kez öğrencileri bodrum kattaki sınıfa toplayarak karnelerini vermedi. Bunun üzerine harekete geçen öğrenci velileri ise Burhaniye Kaymakamlığına başvurarak, okul idaresi hakkında şikayetçi oldu.

Burhaniye Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları açıklamada, okula bahçe yapıldığı ve bahçenin maliyetinin bir bölümünü okul müdürü tarafından dışarıdan sağlandığını belirterek, "Maliyetin kalan bölümünü de ise okul müdürü tarafından öğrenci velilerinden istenmiştir" denildi.
Yetkililer, belirtilen okul müdürüyle görüşüldüğü, kendilerine, ''Hizmet eden cezalandırılıyor. Ben kimseyi zorlamadım. İddialar gerçeği yansıtmıyor'' dediğini anlattı. Yetkililer, ''Hatta, bir veli olayın ardından okula giderek, sinirli bir şekilde odasına girdiği müdür beye yumruk atmış ve yere sermiş. Müdür bey de mahkemeye başvurarak, bu veliden şikayetçi oldu'' şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla