Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 23:06   #18
TOPRAK
Gurbetci KartaL

TOPRAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kisa bir animi anlataym

yil 1995 Asker donusu uc kafadar tezkerenin ilk haftasi ver elini Alanya tabii ucumuzde de canavar gibi yabanci dil birimiz restoranda birmiz barda ben ise eskiden Rehberlik ettigim icin seyahat acentasinda basladim rehber olarak gunu birlik turlara cikiyoruz turistler ile isde koy gezisi dahilinde alanyada bir koye gidip orada koyevi,cami ve okul ziyareti edilirken ufak ufak bilgiler veriyoruz kisaca, gunlerden cuma yanilmiyorsam namaz vaktide yaklasiyor koyun yaslilarindan birisi ile basliyoruz muhabbete dedecigim bak biz turistleri getiriyoruz isde anlatiyoruz muslumanlik ogretim Ataturk derkene Dilimiz dinimiz derkene Ataturkden acildi konumuz sen ne dusunursun dedim dediki bugun o ve silah arkadaslari olmasaydi bugun onu sevmeyenler ya yunan cocugu olur yada yunanin ve rumun altina yatiyor olurdu bugun. Isde o gun bugundur aklimdan cikmaz dini istismar eden insanlarin saf duygularindan kendilerine emel cikaranlara verilecek en guzel sozdur ortun ortunme inan inanma ama sakin aslini ve bu topraklar icin carpismis olan yigit sehit ve gazilerimizin hakkini inkar edip hakaret etme.

Konu TOPRAK tarafından (13-06-2008 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir..
TOPRAK Ofline   Alıntı ile Cevapla