Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 08:51   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gözden düştü

Gözden düştü
Beşiktaş yönetiminin teklifini kabul etmeyen milli stoperi Euro 2008’de izlemeye gelen menajerler, "Fiziği iyi ama maçın sonunu getiremiyor" dedi

Click the image to open in full size.

BEŞİKTAŞ'la olan sözleşmesi sona eren Gökhan Zan'ın durumu belirsizliğini koruyor. Siyah beyazlı yönetimin teklif ettiği yıllık 1.5 milyon Euro'yu az bulan milli stoperin, Euro 2008'de de sakatlanması gözden düşmesine neden oldu. Gökhan'ı izlemek için İsviçre'ye gelen İngiliz ve Rus takımlarının menajerleri, milli futbolcunun durumunu görünce endişelerini dile getirmekten geri kalmadılar.

Uluslararası menajerimiz Ceylan Çalışkan'a dert yanan İngiliz ve Rus menajerler, "Gökhan'ın fiziği mükemmel ama maçların sonunu getiremiyor. Portekiz maçında hem rakibini sakatladı, hem de kendi sakatlandı. Böyle bir oyuncunun bir maç oynayıp, iki maç sakat kalması bizleri endişelendiriyor" dediler.

O bizim evladımız

Önceki gün Cenevre'ye gelerek A Milli Takım'ın kampını ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve Asbaşkan Levent Erdoğan'ın siyah beyazlı takımla mukavele imzalamayan Gökhan Zan ile konuşmaması dikkat çekti.

Gökhan Zan'ın geçen yıl aldığı ücrete zam yapmalarına rağmen sözleşme imzalamaya yanaşmamasına bir anlam veremediklerini söyleyen Asbaşkan Levent Erdoğan, "O, bizim evladımız. Kendisine süper imkanlar sunduk.

Sakatlığı sorun oldu

Astronomik ücret istemesi bizleri şaşırttı. Biz oyuncumuzu boşta bırakmayız. Gelirse ona kapılarımız açık. Ancak, istediği ücreti kabul etmemiz mümkün değil. Sık sık sakatlanması da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı düşündürüyor" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla