Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 09:39   #1
ilkeres26
Eskişehirli_Kartal
 
ilkeres26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon10 Evlilik teklifine hastanede 'EVET' dedi

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size. Evlilik teklifi alınca heyecandan tökezleyip dağın tepesinden yuvarlandı.



İngiltere’de aşık olduğu adamın evlilik teklifi karşısında heyecana kapılan kadın tökezleyip dağın tepesinden yuvarlandı. Geceyi hastanede geçiren kadın yaralı bir halde ve sevinçle teklife “Evet” dedi.

Hayatının aşkının evlilik teklifi karşısında heyecana kapılan kadın bir anda tökezleyince dağın tepesinden yuvarlandı. Çoğu insana şaka gibi gelen bu olay İngiltere'de yaşandı. Andy Laurence, sevgilisinin bu özel anı hiç unutmaması için romantik bir ortam yaratarak sevgilisini İngiltere'nin Snowdonia bölgesinde bulunan Moel Siabod Dağı'na çıkarttı. İlk evliliğinden olan kızını da yanına alan Laurence, Sharon Parry'nin önünde diz çökerek evlenme teklifi etti. Bir anda heyecana kapılan Parry dengesini kaybederek tepeden yuvarlanmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Laurence, sevgilisini kurtarmaya çalışsa da Parry'nin hızla yuvarlanmasına yetişemedi. Parry, bölgeye kurtarma ekiplerinin gelmesiyle kurtarıldı. Ayak bileği zedelenen Parry, tüm geceyi hastanede geçirmek zorunda kalırken, arkadaşları "Evlilik teklifine sadece hayır demen yeterliydi, kendini dağın tepesinden yuvarlamana gerek yoktu" diyerek espiri yaptı.
__________________
Click the image to open in full size.
1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN
ilkeres26 Ofline   Alıntı ile Cevapla