Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 15:36   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Çekler'in B planı var

Click the image to open in full size.
Çekler'in B planı var
14 Haziran 2008 Cumartesi 16:45
Almanya'nın Frankfurter Rundschau gazetesi Çek Cumhuriyeti'nin bir ''B planının'' bulunduğunu yazdı.

Almanya'nın Frankfurter Rundschau gazetesi, Avrupa Şampiyonası'nda yarın Türkiye'ye karşı oynayacak olan Çek Cumhuriyeti'nin bir ''B planının'' bulunduğunu, bunun da defansın gücü olduğunu yazdı.

''Çekler'in B Planı var: Defans, nakavt oyunlarını kazanır'' başlığıyla verilen haberde, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Karel Brückner'in, B planının İtalyan Birinci Ligi'nden geldiği belirtilerek, takımının defansında yer alan ve İtalyan liginde oynayan 4 profesyonel futbolcuya güvendiği ifade edildi.

Çek defansında, AC Milan'da oynayan Marek Jankulovski'nin, Juventus'da oynayan Zdenek Grygera'nın, Florentina'da oynayan Tomas Ujfalusi'nin ve Lazio'da forma giyen David Rozenhal'in yar aldığı ve bu oyuncuların turnuvada İtalyanlar'dan daha iyi oynadıkları kaydedildi.

Bu oyuncuların tecrübeli olduğu, Avrupa Şampiyonası elemelerinde sadece 5 gol yedikleri, defansta zorluklarla karşılaştıklarında da kaleci Petr Cech'in de rahat bir oyuncu olarak kendilerine destek verdiği ifade edildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla